Prince Jackson: Ο πρωτότοκος του βασιλιά της ποπ αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα οι σχέσεις με τα αδέλφια του

29.10.2021
Prince Jackson: Ο πρωτότοκος του βασιλιά της ποπ αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα οι σχέσεις με τα αδέλφια του
24 ετών είναι σήμερα ο μεγαλύτερος γιος του Michael Jackson.

Μια νέα συνέντευξη έδωσε χθες το πρωί στο Good Morning Britain ο Prince Jackson και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις του με τ' αδέλφια του, Paris (23) και Prince Michael B' γνωστό και ως Blanket (19) τονίζοντας τη σημασία που έδινε στην αγάπη μεταξύ τους ο πατέρας τους.

Prince, Paris & Blanket: Σπάνια φωτογραφία των τριών παιδιών του Michael Jackson με αφορμή τα γενέθλια του πρώτου

Δεσμοί αίματος

Μετά τον θάνατο του Jacko τον Ιούνιο του 2009 τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια, των οποίων η μητέρα είνα γνωστή -πρόκειται για την πρώην νοσοκόμα το Jackson, Debbie Rowe- βρέθηκαν αρκετά στο στόχαστρο των ΜΜΕ. Ο μικρότερος -και χαϊδέμένος του διάσημου πατέρα του- για την πατρότητα του οποίου εικάζονται πολλά και διάφορα, ενώ ακόμη και η ταυτότητα της μητέρας του είναι άγνωστη, διατήρησε από την αρχή ένα πολύ ιδιωτικό προφίλ.

Τελικά όμως τα παιδιά παρέμειναν πολύ δεμένα μεταξύ τους και κράτησαν με τον τρόπο τους την έννοια της οικογένειας.

Το βάρος του πρωτότοκου

«Καθώς μεγαλώναμε ο πατέρας μου έλεγε πάντα, "Μπορεί να μην είχαμε τίποτα όμως κοίταξε μέσα σε αυτό το δωμάτιο, τον αδελφό σου, την αδελφή σου και εμένα, αυτό είναι το παν που θα έχεις για πάντα"», μοιράστηκε ο Prince τονίζοντας ότι, προφανώς, τα λόγια αυτά τους "έμειναν" στο μυαλό και την καρδιά καθώς όλα αυτά τα χρόνια εκείνος και τα αδέλφια του είχαν ανέκαθεν πολύ στενές σχέσεις.

«Επειδή είμαι ο μεγαλύτερος ο πατέρας μου μου έλεγε πάντα ότι θα έπρεπε εγώ να φροντίσω για τα πάντα στην ομάδα, να δείχνω τον δρόμο και να αποτελώ παράδειγμα προς μίμηση. Μετά τον θάνατό του, όμως, και αφού εμας μας 'έριξαν' στον έξω κόσμο, τα αδέλφια μου, ευτυχώς, ανέλαβαν τα ίδια δράση.
Σε αυτό το σημείο στις ζωές μας, δεν φαίνεται να ισχύει πια αυτή η ιεραρχεία ως προς εμένα. Και οι τρεις μας βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο, ο καθένας με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις του, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο», είπε ο Prince, τονίζοντας πως απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί τον όποιο χρόνο περνά πια με τα αδέλφια του.

Blanket: Ο μικρός γιος του Michael Jackson ενηλικιώθηκε και αυτό είναι το παλάτι που αγόρασε [photos]

Οικογενειακή συνεργασία

Πέρα από τη συγγένεια, ο Prince και η Paris πέρασαν τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο, επαγγελματικό καθώς ο 24χρονος έχει αναλάβει την παραγωγή στο νέο άλμπουμ της αδελφής του.