Gigi Hadid - Zayn Malik: Άσχημος χωρισμός με φήμες για χειροδικία με τη μητέρα της - Τι απαντούν και οι δύο

29.10.2021
Gigi Hadid - Zayn Malik: Άσχημος χωρισμός με φήμες για χειροδικία με τη μητέρα της - Τι απαντούν και οι δύο
Έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους το διάσημο ζευγάρι χώρισε -και μάλιστα άσχημα!

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και όχι μόνο εξαιτίας του χωρισμού του ζεύγους. Η Gigi και ο Zayn φέρονται να έχουν χωρίσει εδώ και έναν μήνα, με το διάσημο μοντέλο να έχει πάρει την κόρη τους και να έχει φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν όλοι μαζί. Τα πράγματα, όμως, περιπελέκονται καθώς η Yolanda Hadid κατηγορεί τον -πρώην, πια- σύντροφο της κόρης της ότι κατά τη διάρκεια ενός καβγά μεταξύ τους, την περασμένη εβδομάδα, εκείνος σήκωσε χέρι πάνω της. Πηγές κοντά στη γυναίκα, μάλιστα, μεταφέρουν ότι εκείνη σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει μήνυση εναντίον του τραγουδιστή.

Η απάντηση του Zayn

Ύστερα από τις διαστάσεις που πήρε το όλο ζήτημα ο Malik αποφάσισε να απαντήσει δημόσια και το έκανε με μία ανάρτηση στο Twitter. Σε αυτή την ανάρτηση ο Zayn τονίζει ότι είναι είναι ένας πολύ ιδιωτικός άνθρωπος και το μόνο του μέλημα είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για την κόρη του, αρνείται κατηγορηματικά ότι χτύπησε τη Yolanda και εκφράζει την ελπίδα του εκείνη να "αναθεωρήσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και να αντιμετωπίσει τα οικογενειακά αυτά ζητήματα ιδιωτικά".

"Σε μία προσπάθεια να προστατεύσω αυτό το περιβάλλον για εκείνη [την κόρη του] συμφώνησα να μην αντιδράσω στους ισχυρισμούς που προέκυψαν ύστερα από έναν καβγά που είχα με μέλος της οικογένειας της συντρόφου μου όταν εκείνο μπήκε στο σπίτι τη στιγμή που εκείνη δεν ήταν εκεί, πριν από μερικές εβδομάδες", έγραψε ο Malik εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τη "διαρροή" του περιστατικού στον Τύπο, αντίθετα με τη συμφωνία που είχαν κάνει.

Η απάντηση της Gigi

Το διάσημο μοντέλο απάντησε μέσω εκπροσώπου ως εξής: "Η Gigi εστιάζει αποκλειστικά σε αυτό που είναι καλύτερο για την Khai. Ζητά ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή", διαβάσαμε στην ανακοινωση που εκδόθηκε όπου τονίζεται η προτεραιότητα της Hadid που είναι, φυσικά, το παιδί της.

Ο ρόλος της Yolanda

Υπερπροστατευτική μητέρα η Yolanda Hadid λέγεται ότι ίσως να εμπλέκεται περισσότερο από ότι πρέπει στα προσωπικά της ζητήματα. Ωστόσο, οι φήμες τη θέλουν έξαλλη με τον πατέρα της εγγονής της και έτοιμη να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Το ζήτημα είναι τι ρόλο θα παίξει η ίδια η Gigi σε όλο αυτό. Αναμένονται νεότερα