Angelina Jolie: Ρωτήθηκε για τον The Weeknd και απάντησε χωρίς να πει λέξη

29.10.2021
Angelina Jolie: Ρωτήθηκε για τον The Weeknd και απάντησε χωρίς να πει λέξη
Η στάση της ίσως "είπε" περισσότερα από τα λόγια της!

Η Angelina Jolie είναι επαγγελματίας όσον αφορά στην προώθηση της δουλειάς της, φροντίζοντας παράλληλα να κρατά κρυφή την ιδιωτική της ζωή, ενώ δίνει συνεντεύξεις για τη νέα ταινία της, της Marvel "Eternals". Τι σημαίνει αυτό για τους δημοσιογράφους; Μην μπεις στον κόπο να κάνεις ερωτήσεις σχετικά με τη φιλία (ή το πιθανό ειδύλλιο) της με τον The Weeknd.

Αngelina Jolie – The Weeknd: Αλλή μια κοινή δραστηριότητα τους φέρνει πιο κοντά

Μέχρι στιγμής οι δημόσιες συναντήσεις μεταξύ της ηθοποιού και του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν ήταν παρά επαγγελματικές. Εθεάθησαν να δειπνούν μαζί πολλές φορές στο hotspot των παπαράτσι, Giorgio Baldi, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Ο λόγος για τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με το τι συμβαίνει μεταξύ τους, είναι επειδή τον Σεπτέμβριο εθεάθησαν να φεύγουν μαζί με ένα αυτοκίνητο. Αλλά τη Δευτέρα στο Ε! Daily Pop, η Jolie απέδειξε ότι βάζει τα όριά της και κρατά τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά
από την προσωπική ζωή της.

Ο παρουσιαστής Justin Sylvester προσπάθησε με μια ερώτηση να χρησιμοποιήσει τα παιδιά της ως τρόπο για να λυθεί το μυστήριο με τον The Weeknd. Ρώτησε για ποιο πράγμα ενδιαφέρονται περισσότερο τα παιδιά της, για την ταινία της Marvel ή για να γνωρίσουν τον ποπ σταρ; Λοιπόν, η Jolie έβαλε φρένο αμέσως με μια έξυπνή απάντηση: «Είναι πολύ ενθουσιασμένα με αυτή την ταινία, αν αυτό ρωτάς». Και το επανέλαβε σε περίπτωση που ο Sylvester δεν το άκουσε: «Είναι πολύ ενθουσιασμένα με αυτή την ταινία».

Η Angelina Jolie περπάτησε στο κόκκινο χαλί με δύο από τις κόρες της

Ξέρουμε ότι η Jolie περνάει πολλά με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt για την επιμέλεια των παιδιών και το πολυσυζητημένο διαζύγιο τους. Έτσι, έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει κανέναν να μπει στην ιδιωτική της ζωή, ειδικά τώρα που τα έξι της παιδιά είναι αρκετά μεγάλα ώστε να επηρεάζονται από όλες τις ειδήσεις που διαδίδονται στον Τύπο. Έτσι, ζητά από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της. Και είναι σίγουρα δικαίωμά της να αρνηθεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το με ποιον τρόπο βρίσκεται ο Weeknd στον κύκλο της.