Νίκος Χατζηνικολάου: Αποχαιρετά τον Αύγουστο με μια πολύ ξεχωριστή ανάρτηση

30.08.2023
Αναμνηστική φωτογραφία της οικογένειας Χατζηνικολάου από το καλοκαίρι του 2020
Αναμνηστική φωτογραφία της οικογένειας Χατζηνικολάου από το καλοκαίρι του 2020
Σπουδαίος μήνας ο Αύγουστος για την οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου. Ιδού γιατί...

Η εορταστική περίοδος στο «Χατζηνικολακαίικο» σήμανε στις 11 Αυγούστου με τα γενέθλια της μοναχοκόρης του με τη νυν σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη. Η γλυκύτατη Εύα έγινε 11 ετών κι εκείνος τη γιόρτασε όπως της έπρεπε.

{https://www.instagram.com/p/Cvy4d_JsBNI/}

Ανήμερα του 15αύγουστου γιόρταζε ο Πάνος, ο πρωτότοκος του δημοσιογράφου, γιος του από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση και ήταν μια μέρα με βάρος φέτος καθώς ήταν η πρώτη τέτοια γιορτή χωρίς τον πατέρα του, ο οποίος έδωσε το όνομα στον εγγονό και έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο.

{https://www.instagram.com/p/Cv9JJwBM3-P/}

{https://www.instagram.com/p/Cv8EdKEMIZv/}

Στις 17 Αυγούστου ο δεύτερος γιος της οικογένειας, Κωνσταντίνος, έγινε 16 ετών και σήμερα, 30 του μήνα, γιορτάζει ο 14χρονος Αλέξανδρος. Έτσι κάπως κλείνει αυτός ο ξεχωριστός εορταστικός μήνας για την οικογένεια Χατζηνικολάου με τον μπαμπά Νίκο να κάνει την αφιέρωσή του στον εορτάζοντα στέλνοντας και ένα μηνυματάκι για το... styling του.

{https://www.instagram.com/p/CwChzrRsvaE/}

«Οι οικογενειακοί εορτασμοί του Αυγούστου ολοκληρώνονται με την ονομαστική γιορτή του Αλεξάνδρου! Αλεξ μου να είσαι γερός,ευτυχισμένος,χαρούμενος! Σε λατρεύω! Υ.Γ. Πότε θα… κουρευτούμε; Αρχίζει το σχολείο!!»

{https://www.instagram.com/p/CwkZI-7syco/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2023 - 16:33