"Λιώνει" ο Νίκος Χατζηνικολάου για την Κρίστη Τσολακάκη και το βροντοφωνάζει ακόμη μία φορά!

05.07.2022
"Λιώνει" ο Νίκος Χατζηνικολάου για την Κρίστη Τσολακάκη και το βροντοφωνάζει ακόμη μία φορά!
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και το έχουμε δει ξανά και ξανά με διάφορες αφορμές. Αυτή τη φορά, η αφορμή δόθηκε από τα γενέθλια της Κρίστης Τσολακάκη για τα οποία ο Νίκος Χατζηνικολάου της ευχήθηκε και δημόσια -και... κολλήσαμε στα μέλια!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κρύβει τα συναισθήματά του για τη γυναίκα του, ούτε για τα παιδιά του. Σε κάθε ευκαιρία τα βροντοφωνάζει και δημοσίως και, στην προκειμένη, περίπτωση, σε μια ανάρτηση.

Γενέθλια είχε χθες, 4/7, η Κρίστη Τσολακάκη και ο σύζυγός της, της ευχήθηκε με μια γλυκύτατη φωτογραφία τους -την οποία έχει ξανάδημοσιεύσει σε άλλη περίσταση- και με δυο ακόμη πιο γλυκά λόγια.

"Χρόνια σου πολλά μωρό μου! Σε λατρεύω! #birthdaygirl #loveyou #adoreyou", γράφει ο ισχυρός άντρας της ελληνικής δημοσιογραφίας και... "λιώνει"!

Νίκος Χατζηνικολάου: Ξέρεις ποια διάσημη κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι πεθερά του;

Λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε αφιερώσει ακόμη μία ανάρτηση στη σύζυγό του μαζί με τις ευχές για τη 18η επέτειο γάμου τους.

"24 Ιουνίου 2004… Δεκαοχτώ χρόνια γάμου και είκοσι χρόνια μαζί! Την λατρεύω! Είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου! #loveyou #adoreyou #forever", έγραφε στη λεζάντα και οι ευχές έφτασαν από όλες τις κατευθύνσεις.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη έχουν μαζί τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα, ενώ εκείνος έχει ακόμη έναν γιο από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, τον Πάνο.