Η Αθηναΐς Νέγκα έχει γενέθλια και ο Βαγγέλης Περρής της έκανε την πιο απίθανη αφιέρωση

30.08.2023
Η Αθηναΐς Νέγκα έχει γενέθλια και ο Βαγγέλης Περρής της έκανε την πιο απίθανη αφιέρωση
Η Αθηναΐς Νέγκα και ο Βαγγέλης Περρής έχουν συνεργαστεί πολύ στενά επί χρόνια και έχουν αναπτύξει μια φιλική (σχεδόν οικογενειακή) σχέση που ξεχωρίζει.

Το χιούμορ είναι το βασικό στοιχείο στη σχέση μεταξύ του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναϊδας Νέγκα και αυτό φαίνεται με κάθε αφορμή. Η σημερινή δόθηκε από τα γενέθλια εκείνης, η οποία τους απέδωσε όλο τους το μεγαλείο από το πρωί.

Με ένα story αρχικά με το οποίο υποστήριζε πως η δική της μεγάλη μέρα είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να επισκιάσει την υποψηφιότητα Κασσελάκη.

1_26.jpg

Στη συνέχεια ήρθε ένα τιμημένο ποστ, αφιερωμένο στη μεγάλη μέρα, ένα ποστ, γεμάτο χιούμορ, αυτοτρολάρισμα και... royals.

«Εχω γενέθλια σήμερα ! Γίνομαι 49 ! Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν εορταστικοί κανονιοβολισμοί απο τα τα Τουρκοβούνια, στην Τανάγρα, έμπειροι πιλότοι της RAF θα κάνουν επίδειξη κ ακροβατικά με τα αεροπλάνα τους, ενώ αμέσως μετά η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, θα παίξει ποτ πουρί από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Με τον κωδικό "Ξινή Αθηναΐς Γενέθλια 49" έχετε σήμερα 30%έκπτωση στα λεμόνια, σ όλες τις λαϊκές αγορές, ενώ στους φίλους που θα μου ευχηθούν ανταποδίδω εκ των προτέρων με ευχές που είναι επιβεβαιωμένο πως φέρνουν τύχη: δοκιμάστε τους τυχερούς αριθμούς, 30,8,49,13,1. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του ήταν από τους πρώτους που μου ευχήθηκαν με sms στο προσωπικό μου κινητό, γράφοντας: "Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα Σας!"»

{https://www.instagram.com/p/Cwj4K1donr6/}

Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν και οι διαδικτυακές ευχές του Βαγγέλη Περρή που ήρθαν σαν... παραμύθι.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε η @athinaisnega
Όπως συνηθίζεται, τρεις νεράιδες στάθηκαν στο προσκεφάλι για να της κάνουν δώρα.
Η πρώτη της χάρισε φίλτρα του Instagram. "Φτάνουν αυτά για να κάνεις καριέρα", της είπε.
Η δεύτερη της χάρισε ένα βιβλίο του Κοέλιο.
"Μάθε δύο τσιτάτα και θα γίνεις σοφή", την διαβεβαίωσε.
Η τρίτη της έμαθε να χορεύει τσιφτετέλι. "Έτσι θα πάρεις εκπομπή", προέβλεψε.

Ευτυχώς οι τρεις νεράιδες είχαν κάνει λάθος διεύθυνση κι έτσι η Αθηναΐς έγινε αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε».

{https://www.instagram.com/p/Cwkf-l-MUTJ/}

Εμπνευσμένο, πραγματικά, το κείμενο του Βαγγέλη Περρή ενθουσίασε και την ίδια την εορτάζουσα που δεν το άφησε ασχολίαστο (πάντα με τον δικό της μοναδικό τρόπο, βέβαια).

«Δεν έχω λόγια για το υπέροχο κείμενο! Ανάλογα του βρίσκει κανείς μόνο στον Ριζοσπάστη! Το έδεσες καλά με αφτιασίδωτη φωτό που με κάνει να δείχνω 49 και δίπλα μου κενο! Απαντώ με κάλεσμα εργατικό, συμπόρευσης και κοινής δράσης , να συναντηθούμε σε κοβα, να φάμε ταϊλανδέζικα και να γίνουμε γροθιά! Όλοι στον δρόμο της σύγκρουσης με την πολιτική του συστήματος, κόντρα στην απογοήτευση, στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό! Βουτιές φθινοπωρινές να κάνουμε σε λαϊκή γούρνα κ έτσι να εκφραστεί δυναμικά καθε σύντροφος του καθημερινού μόχθου, των εργατικών αγώνων, των λαϊκών δικαιωμάτων, της νεολαίας, της ιστορικής μνήμης!», έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα κάτω από την ανάρτηση.

Ευχόμαστε κι εμείς Χρόνια Πολλά.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2023 - 18:05