Η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά τον Αύγουστο με τον πιο τρυφερό τρόπο

31.08.2023
Η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά τον Αύγουστο με τον πιο τρυφερό τρόπο
Μία μέρα πριν από τον Σεπτέμβρη και η Κλέλια Ανδριολάτου ετοιμάζεται να τον υποδεχτεί στο Πήλιο.

Συνέχεια στις διακοπές της κάνει η Κλέλια Ανδριολάτου καθώς, προφανώς, ακόμη https://www.womenonly.gr/news/tv-news/131056506/o-xristoforos-papakaliatis-egine-pateras-sto-maestro-parousiazei-to-paidi-tou-kai-fora-ton-marsipoοι υποχρεώσεις της για το Maestro δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη και το τέλος του Αυγούστου στη βρίσκει στο Πήλιο με εμφανώς ρομαντική διάθεση.

Τρεις χαριτωμένες πόζες στην ακροθαλασσιά την ώρα του ηλιοβασιλέματος μοιράστηκε η νεαρή ηθοποιός και στη λεζάντα διαβάζουμε μια φράση που μας άγγιξε πολύ.

«Τελευταία μέρα Αυγούστου. κράτα την από το χέρι να μην σου φύγει το χειμώνα !!», γράφει η Κλέλια και δείχνει ότι εκείνη κάνει ακριβώς αυτό.

{https://www.instagram.com/p/CwmcNkpsX3P/?img_index=1}

Λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro λοιπόν, η τηλεοπτική Κλέλια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζει να γυρίζει την Ελλάδα με την παρέα της. Έχοντας βρεθεί σε πολλά και διάφορα νησιά στις αρχές του Αυγούστου, το τέλος τη βρήκε αρχικά στη Λίμνη Δόξα όπου μάλιστα βούτηξε τόπλες και από όπου μοιράστηκε απίθανες εικόνες και στη συνέχεια στο Πήλιο.

{https://www.instagram.com/p/Cweup7pLoDc/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.08.2023 - 12:34