Η Κλέλια Ανδριολάτου βουτάει στη Λίμνη Δόξα, κάνει γέφυρα τόπλες και... αποθεώνεται

28.08.2023
Η Κλέλια Ανδριολάτου βουτάει στη Λίμνη Δόξα, κάνει γέφυρα τόπλες και... αποθεώνεται
Απολαμβάνει τις διακοπές της η Κλέλια Ανδριολάτου και μοιράζεται απίθανες εικόνες όλο το καλοκαίρι. Αυτές οι τελευταίες, όμως, ενθουσίασαν τα πλήθη!

Ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του Maestro και η Κλέλια Ανδριολάτου εκμεταλλεύεται τον χρόνο που έχει γυρίζοντας όλη την Ελλάδα. Ένα road trip στην Πελοπόνησσο ήταν ο πιο πρόσφατος προορισμός και από εκεί και οι εικόνες που ενθουσίασαν τους followers της.

Η νεαρή ηθοποιός και η παρέα της κατασκήνωσαν στις όχθες της Λίμνης Δόξα όπου η φύση «οργιάζει».

klelia-doxa-2.jpg

klelia-doxa-3.jpg

Η Λένα Παπαληγούρα στο Maestro: Ποιον ρόλο αναλαμβάνει;

Θέλοντας να γευτεί κάθε στιγμή της εμπειρίας, η Κλέλια βούτηξε μέσα στα νερά της λίμνης (φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, για την ιστορία) και μοιράστηκε ένα βίντεο, για την ιστορία.

{mp1}20230828_klelia{/mp4}

Η ανάρτηση, όμως, περιείχε ακόμη και μία ακόμη φωτογραφία, την οποία, μάλιστα η ηθοποιός επέλεξε ως πρώτη στο carousel της και είναι αυτή που αποπνέει, σύμφωνα με την πλειοψηφία των followers της, τη μεγαλύτερη αίσθηση απόλυτης ελευθερίας.

Σε αυτή, λοιπόν, βλέπουμε την Κλέλια Ανδριολα΄του, μέσα τη λίμνη, να κάνει μία γέφυρα, τόπλες, όπως είχε βουτήξει στο νερό και έχοντας καλύψει με κομψό τρόπο το στήθος της (για το politically correct του θέματος)

klelia-doxa-1.jpg

Τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση αποθεωτικά στην πλειοψηφία τους. Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε το «χειροκρότημα» της Κέισι Μίζιου, της Έλενας Χριστοπου΄λου, της Γαίας Μερκούρη και της μητέρας της, Δωροθέας.

2_6.png

1_31.png

Ιδού και η ανάρτηση ως είχε.

{https://www.instagram.com/p/CwcRC66r9To/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 13:51