Η Ζόζεφιν μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον Νίνο και η μέρα ίσως δεν ήταν τυχαία

27.08.2023
Η Ζόζεφιν μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον Νίνο και η μέρα ίσως δεν ήταν τυχαία
«Φανερώματα» για το φημολογούμενο ζευγάρι παραμονή της γιορτής του Αγίου Φανουρίου. Σκόπιμο ή τυχαίο, η σημειολογία καταγράφεται!

Οι φήμες θέλουν τον Νίνο Ξυπολητά και την Ζόζεφιν Βεντέλ ζευγάρι εδώ και τέσσερις μήνες περίπου. Οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει δημόσια τη σχέση αυτή, όμως έχουν παραδεχτεί αμφότεροι ότι είναι «πολύ καλά στην προσωπική τους ζωή».

Τον Ιούλιο έκαναν μάλιστα κοινή έξοδο σε βραδινό κέντρο, όμως ήταν πολύ διακριτικοί και δεν προχώρησαν σε αγκαλιές ή φιλιά.

0h6a4921-1.jpg

Μαζί τους, μάλιστα εκείνο το βράδυ ήταν και η μητέρα της Ζόζεφιν, Μαργαρίτα Βεντή.

0h6a4944-1.jpg

Χθες, όμως, η εκκρηκτική τραγουδίστρια μέσα από ένα story έκανε τη σχέση της... Instagram official! Σε μια γλυκύτατη, αν και κροπαρισμένη φωτογραφία, τη βλέπουμε μαζί με τον Νίνο στη θάλασσα. Κοιτάζουν και οι δυο κατάματα τον φακό με χαμόγελο, εκείνη πιο εμφανές, εκείνος με ελαφρύ μειδίαμα!

Αμέσως ο τραγουδιστής έκανε repost τη φωτογραφία συμμετέχοντας ενεργά στα «φανερώματα» και τώρα... πάμε παρακάτω!

νινο.png

Θυμίζουμε ότι ο Νίνο Ξυπολιτάς, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story του ΑΝΤ1, υπήρξε παντρεμένος με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη [φωτό κάτω] κόρη του Γιώργου και της Αγάπης Βαρδινοδιάννη, και έχουν μαζί δυο παιδιά, τον Γιώργο (10) και την Κάρεν Αγάπη (9).

201502281401290.2003_nino_vardinogiani_27022015-1.jpg

Το διαζύγιό τους ήταν "βελούδινο" και η σχέση τους άριστη. Μιλώντας για τη μητέρα των παιδιών του ο τραγουδιστής είχε πει κάποια στιγμή: “Έχουμε μεγαλώσει πολύ διαφορετικά, είμαστε από άλλους πλανήτες. Δε θεωρώ ότι κάποιος απ’ αυτούς είναι σωστός και ο άλλος. Όμως, όπως τα έφερε η ζωή, αυτοί οι δυο πλανήτες συναντήθηκαν. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, αλλά ξαφνικά ακούμε ένα ωραίο τραγούδι και λιώνουμε και οι δύο από ευχαρίστηση. Μας συνδέουν πολλά.”

Τα τελευταία χρόνια, η Χρυσή βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

2137_konstantinos_markoylakis_xrisi_vardinogiani_2962022-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 27.08.2023 - 12:43