Νίνο και Ζόζεφιν: Το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ και τα καλοκαιρινά τους σχέδια

06.04.2023
Νίνο και Ζόζεφιν: Το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ και τα καλοκαιρινά τους σχέδια
Μέσα στο ξαφνικό μπαράζ χωρισμών που πλήττει τελευταία την ελληνική σόουμπιζ, να κι ένας νέος έρωτας για αλλαγή.

Η είδηση ακούστηκε την Πέμπτη το πρωί από τον Νίκο Γεωργιάδης και την εκπομπή Πρωινό μας. Ο Νίνο είναι ζευγάρι με τη Ζόζεφιν! Αυτό κι αν είναι νέο. Οι φήμες, σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, ακούγονταν εδώ και λίγο καιρό και ο ίδιος δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να το επιβεβαιώσει για να μπορέσει να το δημοσιοποιήσει αλλά... τα κατάφερε. Και ήταν μια ευχάριστη νότα μετά το "τσουνάμι" χωρισμών που χτύπησε την εγχώρια σόουμπιζ.

{https://www.instagram.com/p/CqX5KllshhL/}

Είναι πολύ φρέσκο το νέο και οι δυο τους κρατούν, έτσι κι αλλιώς, πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Σύμφωνα με την εκπομπή, οι δυο τραγουδιστές γνωρίστηκαν από κοινούς γνωστούς και το καλοκαίρι θα εμφανίζονται σε διπλανά μαγαζιά (που ανήκουν και στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο) στην παραλία. Στο Romeo εκείνος, στο Posidonio εκείνη. Σα συνεργάτες, ένα πράγμα!

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης οι δυο τους είναι πολυ ευτυχισμένοι, αλλά και πολυ διακριτικοί. Ιδού το απόσπασμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=pCzQqd1vi9Q}

Γιάννης Βαρδής – Νίνο: Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε!-«Γράψε καμιά φιλοσοφία του κ…λου...Μη διδάσκεις τοξικότητα»!

Θυμίζουμε ότι ο Νίνο Ξυπολιτάς, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story του ΑΝΤ1, υπήρξε παντρεμένος με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του Γιώργου και της Αγάπης Βαρδινοδιάννη, και έχουν μαζί δυο παιδιά, τον Γιώργο (10) και την Κάρεν Αγάπη (9).

Το διαζύγιό τους ήταν "βελούδινο" και η σχέση τους άριστη. Μιλώντας για τη μητέρα των παιδιών του ο τραγουδιστής είχε πει κάποια στιγμή: “Έχουμε μεγαλώσει πολύ διαφορετικά, είμαστε από άλλους πλανήτες. Δε θεωρώ ότι κάποιος απ’ αυτούς είναι σωστός και ο άλλος. Όμως, όπως τα έφερε η ζωή, αυτοί οι δυο πλανήτες συναντήθηκαν. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, αλλά ξαφνικά ακούμε ένα ωραίο τραγούδι και λιώνουμε και οι δύο από ευχαρίστηση. Μας συνδέουν πολλά.”

Τα τελευταία χρόνια, η Χρυσή βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και η νέα ζωή του Νίνο με την εκκρηκτική Ζόζεφιν, μο΄λις άρχισε!

Τελευταία τροποποίηση στις 06.04.2023 - 17:48