Δούκισσα Νομικού: Η μόνη φωτογραφία από τη βάπτιση των παιδιών της και η αναφορά στο Πρωινό

06.04.2023
Δούκισσα Νομικού: Η μόνη φωτογραφία από τη βάπτιση των παιδιών της και η αναφορά στο Πρωινό
Σε αποκαλύψεις σε όλα τα μέτωπα προχώρησε η Δούκισσα Νομικού σε πρόσφατο Q & A που έκανε μέσω stories στον λογαριασμό της στο Instagram.

Μοιράζεται συχνά εικόνες από την προσωπική της ζωή η γνωστή παρουσιάστρια, όμως για ένα συγκεκριμένο συμβάν είχε αφήσει τους followers της στο σκοτάδι. Ο λόγος για τη διπλή βάπτιση των παιδιών της το περασμένο Ιούλιο στη Μύκονο.

Πέντε ετών ο Σάββας και τριών η Αναστασία, βαπτίστηκαν μαζί το καλοκαίρι που μας πέρασε στο νησί των ανέμων και η μαμά τους μοιράστηκε μόλις τώρα μία εικόνα απο΄ εκείνη τη μέρα ύστερα από συγεκριμένη ερώτηση φαν της.

Σε αυτή βλέπουμε όλη την οικογένεια ντυμένη στα λευκά, όμορφους, χαρούμενους και χαμογελαστούς να φτάνουν στην εκκλησία όπου τελέστηκαν τα μυστήρια.

doukissa.jpg

Δούκισσα Νομικού: Καστανή και αγνώριστη στα... νιάτα της!

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα γενέθλια του Σάββα φέτος που και πάλι δεν είχε μοιραστεί κάτι, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε την τούρτα που είχε ζητήσει για τον εορτάζοντα. Σούπερ Μάριο και τον Σούπερ Σάββα!

doukissa3.jpg

Στο πλαίσιο αυτού του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού ερωτήσεων κάποιος ρώτησε τη Δου΄κισσα Νομικού αν της λείπει η εκπομπή Πρωινό, στην οποία, αν θυμάσαι είχε ξεκινήσει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα κατά την πρεμιέρα και έφυγε... νυ΄χτα!

Θα μπορούσε να μην απαντήσει, φυσικά, στη συγκεκριμένη ερώτηση η Δούκισσα, γι' αυτό το ότι το έκανε, δεν είναι τυχαίο. Το ανέκφραστο emoji που τοποθέτησε στο συννεφάκι της σκέψης της και το προβηματισμένο ύφος της τύπου "Συγνώμη κύριε ποιος είστε" με το οποίο -και καλά- διαβάζει την ερώτηση λέει πολλά.

doukissa2.jpg

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει πρώτη φορά για το λόγο που αποχώρησε από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2017 στη Μύκονο και παρότι εκείνος δεν είναι ενεργός στα social media, εκείνη μοιράζεται συχνά, δημόσια, τα συναισθήματα αγάπης που έχει για εκείνον. Όπως για παράδειγμα τα λόγια που έγραψε πλάι σε μια κοινή τους φωτογραφία για την 4η επέτειο του γάμου τους, το 2021. "Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου", γράφει η Δούκισσα και το υπογράφει με το χαμόγελό της.

{https://www.instagram.com/p/CP8MWeAjIDD/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.04.2023 - 16:09