Γιώργος Λιάγκας: Η πολύ διαφορετική έναρξη του Πρωινού και το "καρφάκι" προς Φαίη Σκορδά που ίσως δεν πρόσεξες

05.09.2022
Γιώργος Λιάγκας: Η πολύ διαφορετική έναρξη του Πρωινού και το "καρφάκι" προς Φαίη Σκορδά που ίσως δεν πρόσεξες
Ημέρα γεμάτη πρεμιέρες η σημερινή (5/9/2022) και στον ΑΝΤ1 το καλωσόρισμα του Γιώργου Λιάγκα είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Χωρίς τη Φαίη Σκορδά θα λέει "Καλημέρα" ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και για πρώτη μέρα η έναρξή του ήταν πολύ διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά.

Μόνος του ο παρουσιαστής καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα σύντομο βίντεο με τις πιο σημαντικές ιστορίες που απασχόλησαν την κοινή γνώμη το καλοκαίρι, τον καιρό που η εκπομπή δεν προβαλλόταν, ενώ τόνισε ότι το στίγμα της εκπομπής είναι ενημερωτικό, χωρίς όμως να υποβιβάζει το ψυχαγωγικό κομμάτι της.

Εκεί, στάθηκε ιδιαίτερα στην "στενή οικογενειακή του φίλη", όπως είπε, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία επέλεξε να επιστρέψει στο τηλεοπτικό της σπίτι, στον ΑΝΤ1. Το ότι τόνισε το "οικογενειακή φίλη" δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο, όμως, καθώς είναι γνωστό ότι τη δημοφιλή μαγείρισσα ήθελε διακαώς στη δική της εκπομπή και η Φαίη Σκορδά, που όμως, τελικά... έχασε!

Στη συνέχεια καλοσώρισε τη Λίτσα Πατέρα, την "κολώνα της εκπομπής", όπως είπε αλλά και τη Δούκισσα Νομικού, "ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι" που θα είναι όλο τον χρόνο στην ομάδα. Από μακριά όμως καθώς οι τρεις κυρίες που προαναφέραμε εμφανίστηκαν αργότερα στην εκπομπή. Αντίθετα, μετά τις πρώτες αναφορές και πηγαίνοντας στο κεντρικό τραπέζι του πάνελ ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε δια ζώσεης την Άρια Καλύβα, τον Τάσο Τεργιάκη, και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Όσο για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ; Οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα σε αναβρασμό για να βγει στον αέρα στις 12/9, χωρίς, όμως να έχει βρεθεί ακόμη, ούτε το όνομα. Ενδεχομένως σήμερα, μέσα στη μέρα, έχουμε ανακοινώσεις. Αναμένουμε!