Ελένη Μενεγάκη: Στα μπλε ντυμένη για την πρεμιέρα της η παρουσιάστρια - Όλη η ομάδα αποθέωσε τον Γιώργο Λιάγκα

05.09.2022
Ελένη Μενεγάκη: Στα μπλε ντυμένη για την πρεμιέρα της η παρουσιάστρια - Όλη η ομάδα αποθέωσε τον Γιώργο Λιάγκα
Γεμάτη πρεμιέρες η σημερινή μέρα (5/9) και στη 1.30μμ ξεκίνησε και η φετινή, δεύτερη σεζόν της μεσημεριανής εκπομπής του Mega.

Οι περισσότερες παρουσιάστριες φόρεσαν λευκό για τις πρώτες εμφανίσεις της σεζόν, όμως η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε μια ολόσωμη μπλε ραφ φόρμα που εντυπωσίασε ενώ έντονες μονόχρωμες επιλογές έκαναν και οι δυο κυρίες της παρέας της. Στα κίτρινα η Ελεάνα Χρυσικοπούλου και στα φούξια η νεότερη της παρέας, Νάνσυ Νικολαΐδου. Στο τραπέζι στο νέο σκηνικό της εκπομπής είδαμε, φυσικά και πάλι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Σάββα Πούμπουρα.

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην εκπομπή σα να ήταν εκεί και χθες και προχθές και κάθε μέρα. Είπε "Καλημέρα" και πήγε κατευθείαν στο τραπέζι που την περίμεναν οι συνεργάτες της

Ξεκινώντας την πρώτη εκπομπή το βασικό θέμα ήταν οι σημερινές πρεμιέρες και η ομάδα στάθηκε ιδιαίτερα στην πρεμιέρα του Πρωινού όπου ο Γιώργος Λιάγκας στάθηκε πρώτη φορά μόνος χωρίς τη Φαίη Σκορδά, για την οποία άφησε και μια μικρή αιχμή.

Η Ελένη, η οποία υπήρξε και συμμαθήτρια του παρουσιαστή, αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά και η υπόλοιπη παρέα έπλεξαν, ούτε λίγο ούτε πολύ το εγκώμιο του Γιώργου Λιάγκα, τονίζοντας πως αφενός πως "έχει κάνει τα πάντα", αφετέρου πως έχει καταφέρει να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του και φέτος αναμένεται να απογειωθεί.

Στο πλαίσιο της εκπομπής η Ελένη ευχήθηκε -όπως κάθε χρόνο- "Καλή αρχή" σε όλες τις εκπομπές του Mega αλλά όχι μόνο ενώ σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της εκπομπής μοιράστηκε και φωτογραφία της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου αγκαλιά με τον Μπόρις Τζόνσον! Ιδού και το απόσπασμα.