Φαίη Σκορδά: Το πρώτο trailer για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ είναι κάπως... επιθετικό

05.09.2022
Φαίη Σκορδά: Το πρώτο trailer για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ είναι κάπως... επιθετικό
Ημέρα πρεμιέρας σήμερα (5/9) για τις περισσότερες πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και ο ΣΚΑΪ την επέλεξε για να κοινοποιήσει το πρώτο trailer του δικού του πρωινού. H Φαίη Σκορδά, λοιπόν, πατάει πόδι (στην κυριολεξία) με το "Πρωινό Μας" (όντως) την ερχόμενη Δευτέρα, 12/9. Με το καλό!

Οι φήμες που ήθελαν τον ΣΚΑΪ να δίνει σήμερα το πρώτο "τυράκι" σχετικά με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η οποία, λέγεται ότι είχε κάποια σοβαρά προβλήματα στη συγκρότηση της ομάδας της, επιβεβαιώθηκαν.

Πριν από λίγο και αφού είχαν ολοκληρωθεί οι πρωινές εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα σήμερα -μεταξύ των οποίων, φυσικά, και το "Πρωινό" του ΑΝΤ1- είδαμε το πρώτο teaser για το "Πρωινό Μας", όπως θα λέγεται η νέα (;) εκπομπή.

Από το "Πρωινό mou" που παρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα στο Mega από το 2010 μέχρι το 2013 που μετακόμισαν μαζί στον ΑΝΤ1 και η εκπομπή έγινε "Πρωινό" και από το 2016 μέχρι και πέρσι, το 2021 το παρουσίαζε μόνη της, φτάσαμε στο 2022 και στο "Πρωινό Μας"! Μάλιστα!

Στις 12/9 η πρεμιέρα και στο Δελτίο Τύπου φαίνεται ξεκάθαρα ο δυναμικός χαρακτήρας που θέλει να προσδώσει στο νέο της βήμα η Φαίη Σκορδά (και ο ΣΚΑΪ), βήμα το οποίο βλέπουμε ξεκάθαρα και στο teaser που αν δεν ήταν το πάντα γλυκό χαμόγελο της παρουσιάστριας, θα το έλεγες μέχρι και επιθετικό.

"Η Φαίη Σκορδά, η γυναίκα… των πρωινών μας, κάνει το επόμενο βήμα", διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του σταθμού. "Με μία δυναμική-συμβολική κίνηση, η Φαίη προχωρά, τολμά, συνεχίζει να κάνει αυτό που γνωρίζει τόσα χρόνια με τον δικό της, αυθεντικό, τρόπο… να μιλάει στις καρδιές μας! Μια δυνατή σχέση συνεχίζεται, εκεί όπου όλα λέγονται ανοιχτά, εκεί όπου... «ladies run the world», εκεί όπου ο καθένας μας μπορεί να τολμήσει την ανατροπή του. …στο ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ!"

Ιδού και το πρώτο trailer (που μάλλον σας teaser μας φαίνεται) ενώ ακόμη αναμένουμε ενημέρωση σχετικά με τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τη Φαίη Σκορδά, η οποία λέγεται ότι ακόμη δεν έχει ξεπαράσει το "Οχι" που άκουσε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία τελικά επέλεξε τον Γιώργο Λιάγκα! Συμβαίνουν αυτά!

Όσο για τη συμβολική κίνηση την οποία αναφέρει το Δελτίο Τύπου; Ιδού και μετράμε αντίστροφα για τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 9:40 το πρωί, νωρίτερα από όλο τον ανταγωνισμό!