Γεμάτη πρεμιέρες η σημερινή μέρα - Τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες για το... ποδαρικό

05.09.2022
Γεμάτη πρεμιέρες η σημερινή μέρα - Τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες για το... ποδαρικό
Στα λευκά ντυμένες οι περισσότερες οικοδέσποινες των πρωινών εκπομπών ενώ δεν έλειψαν και οι χρωματιστές (και πολύχρωμες επιλογές). Καλή τηλεοπτική σεζόν!

Για 10η σεζόν μας λέει "Καλημέρα" η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day. Η παρουσιάστρια του Alpha ξεκίνησε τη σεζόν φορώντας ένα λευκό φόρεμα και έχοντας στο πλάι της τους γνωστούς συνεργάτες, Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά. Όλη η ομάδα, δε, έκανε μια πολύ επεισοδιακή είσοδο στον χώρο! Ιδού και τα πειστήρια για του λόγου το αληθές.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε επίσης λευκά για την πρεμιέρα της Super Κατερίνας. Χαμογελαστή και ανανεωμένη, με ένα εντυπωσιακό μίνι λευκό φόρεμα η παρουσιάτρια υποδέχτηκε έναν έναν τόσο τους παλιούς, όσο και τους νέους συνεργάτες της ενώ έφερε και σε κάπως άβολη θέση τον Στέφανο Κωνσταντινίδη όταν αποκάλυψε ότι στο παρελθόν κάποια στιγμή είχε δεχτεί φλερτ από την πλευρά του.

Μαζί της φέτος ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Η Ελεονώρα Μελέτη, από την άλλη επέλεξε ένα εμπριμπέ στράπλες φόρεμα της σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου -η οποία ίσως ετοιμάζει το νυφικό της;- για την πρεμιέρα της. Έχοντας δίπλα της τους "παλιούς", Κώστα Τσουρό και Θανάση Πάτρα η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την "καινούρια" Άννα Ζηρδέλη, η οποία πήρε τη θέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα είχε ανακοινώσει από νωρίς ότι δεν θα είναι στην παρέα φέτος, όμως μέσα από story έστειλε τις ευχές της στην κουμπάρα Ελεονώρα και την ομύγυρη με πολλή αγάπη!

Στα λευκά και η Μαρία Αναστασοπούλου που έκανε την "επίσημη πρώτη" της στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη μη χάνοντας ευκαιρία να τονίσει πόσο ευτυχισμένη είναι για τη συνεργασία αυτή.

Έντονο κόκκινο -και μάλιστα με την υπογραφή του Στέλιου Κουδουνάρη- για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία υποδέχτηκε το κοινό του Πάμε Δανάη με τη γνωστή χαρά και αισιοδοξία που τη χαρακτηρίζει, έχοντας στο πλευρό της και φέτος τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη (η οποία επέλεξε λευκό για την πρεμιέρα) και τον Γιώργο Κρικοριάν!

Πρεμιέρα έκανε σήμερα και η νέα πρωινή εκπομπή του Star Breakfast@star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο τιμόνι. Σε ροζ αποχρώσεις το φόρεμα της παρουσιάστριας, που δεν έκρυψε το άγχος της, και οι ευχές για "καλή χρονιά" πολύ ζεστές. Μαζί με το ζευγάρι στη φετινή τους προσπάθεια η Άση Μπήλιου, η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, αλλά και η Ελένη Καστάνη σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί.

Έντονο ροζ φόρεμα επέλεξε η Ζήνα Κουτσελίνη για τη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής της "Αλήθειες με τη Ζήνα" και υποσχέθηκε έναν χειμώνα γεμάτο αποκαλύψεις! Περιμένουμε.

Στα λευκά και η Δούκισσα Νομικού στην παρθενική της εμφάνιση στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και το Πρωινό. Εντυπωσιακή, άνετη, αεράτη και χαρούμενη η παρουσιάστρια έλαμψε μέσα στην ολόσωμη φόρμα της και έκανε πλάκα απαντώντας στην ερώτηση "γιατί δεν εμφανίζεται από νωρίς στην εκπομπή". "Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω. Σήμερα τι ώρα βγήκα; 11:30 πήγε; Άλλα συμφωνήσαμε... Εντάξει, μπορεί μια μέρα να πάει στις 12, μία παρά…", αστειεύτηκε ο Δούκισσα και εμείς ευχόμαστε Καλή αρχή.

Οι πρεμιέρες, φυσικά, δεν τελειώσαν. Αναμένουμε Ελένη και Τάτι και επανερχόμαστε...