Σασμός: Πρεμιέρα στις 19/9, το νέο τρέιλερ και το προσωπικό μήνυμα του Ορφέα Αυγουστίδη

05.09.2022
Σασμός: Πρεμιέρα στις 19/9, το νέο τρέιλερ και το προσωπικό μήνυμα του Ορφέα Αυγουστίδη
Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά και πάλι ο Σασμός και ο Ορφέας Αυγουστίδης τρολάρει την επιστροφή στην καθημερινότητα με τον δικό του τρόπο!

Με πέντε νέους ηθοποιούς σε καίριους ρόλους έρχεται η νέα σεζόν του Σασμού στον Alpha και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα η ημερομηνία της πρεμιέρας. Στις 19/9 θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, λοιπόν -μαζί με τη Γη της Ελιάς που επίσης ξεκινά τον δεύτερο κύκλο της την ερχόμενη Δευτέρα.

Με ένα νέο τρέιλερ ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και οι φανς μετράνε ήδη αντίστροφα:

Εκτός από τους φανς που περιμένουν με ανυπομονησία, βέβαια, υπάρχουν και οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τα γυρίσματα, όμως όλο και ξέκλεβαν χρόνο για επιπλέον διακοπές. Ακόμη και αυτά, όμως, τέλος τώρα πια και ο Ορφέας Αυγουστίδης κύρηξε το επίσημο τέλος των διακοπών (των δικών του, έστω) και το έκανε επάνω σε ένα sup κάνοντας το απαραίτητο λογοπαίγνιο.

"Τέρμα το sup-ισμα, καλό φθινόπωρο", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Επιπλέον, θέλοντας να τρολάρει την ανυπομονησία των θαυμαστών για τον επόμενο κύκλο, η άφιξη του οποίου, όμως σημαίνει και το οριστικό τέλος του καλοκαιριού, ο Ορφέας Αυγουστίδης μοιράστηκε το trailer του νέου κύκλου μέσω ενός story το οποίο συνόδευσε με μια άκρως χιουμοριστική λεζάντα.

"Βρε ανυπόμονοι. Αν βιάζεστε να ξεκινήσει ο Σασμός είναι σα να βιάζεστε να τελειώσει το καλοκαίρι", αστειεύεται ο ηθοποιός, αλλά ένα δίκιο το έχει!