Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα στις 19/9 και τρία νέα teasers - Μετράμε αντίστροφα

01.09.2022
Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα στις 19/9 και τρία νέα teasers - Μετράμε αντίστροφα
Φαίνεται ότι η επιτυχημένη σειρά του Mega θα κάνει "ποδαρικό" στη φετινή τηλεοπτική σεζόν της prime time ζώνης και της μυθοπλασίας με τον δεύτερο, πολυαναμενόμενο κύκλο της.

Η επίσημη ανακοίνωση που περίμεναν οι φανς της σειράς "Η Γη της Ελιάς" έφτασε μόλις πριν από λίγο. Η πρεμιέρα του Β' Κύκλου προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και οι φανς μετράνε ήδη αντίστροφα.

Το πρώτο trailer του κύκλου είχε ήδη δοθεί στη δημοσιότητα όμως σήμερα κυκλοφόρησαν και τρία πιο μικρά teaserάκια για να μας βάλουν ακόμη περισσότερ στο κλίμα. Ιδού και η 19η Σεπτεμβρίου είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζει κανείς.

Το πρώτο teaser είναι "αφιερωμένο" στην Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) και την περιπέτειά της με τον νόμο καθώς όλες οι αποδείξεις είναι εναντίον της ως προς τη δολοφονία του Δημήτρη.

Το δεύτερο teaser "ζωγραφίζει" τη σχέση της Μυρτάλης (Αφροδίτη Λιαντού) με τον Αλέξη (Αλέξανδρο Σκουρλέτη) η οποία θα οδηγήσει και του δύο στα άκρα!

Και στο τρίτο teaser βλέπουμε κάτι εντελώς καινούριο καθώς το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων εντοπίζεται στο χέρι κάποιου δολοφόνου που έχει μαγνητοσκοπηεί την ώρα που διαπράτει το έγκλημά του.