Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου και επίσημα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

01.09.2022
Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου και επίσημα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" επιβεβαίωσε τις φήμες που αναφερόταν στο επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, λίγο πριν γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Το ότι αποχώρησε από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και τον Alpha ήταν γνωστό, προς τα πού θα τον έβγαζε ο δρόμος όμως, όχι. Μέχρι αυτή την εβδομάδα που είδαμε τα πρώτα πλάνα από τις συσκέψεις της ομάδας της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" του Mega και τα πράγματα ξεκαθάρισαν.

Σήμερα μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα και το επίσημο Δελτίο Τύπου που έφερε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου, στη θέση του Κωνσταντίνου Βασάλου που αποχώρησε τον Μάιο για να συμμετάσχει στο παιχνίδι Asia Express.

Πρεμιέρα το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και το ραντεβού θα είναι σταθερό κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA για το "Χαμογέλα και πάλι!"

H Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα και, φυσικά, ενημερωμένα.

Μαζί τους και η πρώτη Ελληνίδα master chef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη που θα ετοιμάζει τις πιο νόστιμες και λαχταριστές συνταγές ιδανικές για το οικογενειακό τραπέζι και ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος για να «γλυκαίνει» τα Σαββατοκύριακά μας με τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες.

Στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Βασίλης Ανδριτσάνος και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου να έχει πιάσει "πρώτο τραπέζι πίστα" (κακά τα ψέματα) στα της εγκυμοσύνης -και γέννας, με το καλό- της Ιωάννας Τούνη!