Η Δούκισσα Νομικού μιλάει πρώτη φορά για το λόγο που αποχώρησε από το Πρωινό του ΑΝΤ1

13.12.2022
Η Δούκισσα Νομικού μιλάει πρώτη φορά για το λόγο που αποχώρησε από το Πρωινό του ΑΝΤ1
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης της από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια λίγους μήνες μετά την αιφνίδια αποχώρησή της από την εκπομπή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση 14 ημέρες μετά την πρεμιέρα.

Η παρουσιάστρια απάντησε και για τη βάφτιση των δυο παιδιών της, η οποία πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στη Μύκονο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δήλωσε η Δούκισσα Νομικού για τη λύση της συνεργασίας.

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στα επόμενα επαγγελματικά σχέδια: «Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου».

Μιλώντας για τη βάφτιση των παιδιών της, η Δούκισσα είπε: «Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε».

Δείτε το βίντεο