Η Catherine Zeta-Jones αποκαλύπτει τι την παθιάζει ως φωτογράφο και, ομολογούμε ότι δεν το φανταζόμασταν καθόλου

13.12.2022
Η Catherine Zeta-Jones αποκαλύπτει τι την παθιάζει ως φωτογράφο και, ομολογούμε ότι δεν το φανταζόμασταν καθόλου
Ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, αλλά το αγαπημένο της hobby είναι η φωτογραφία. Η Catherine Zeta-Jones έχει απαθανατίσει το αγαπημένο της θέμα σε όλο τον πλανήτη αλλά στην Ινδία βρήκε, μακράν, το πιο ενδιαφέρον υλικό.

Λατρεύει να φωτογραφίζει μπουγάδες -και δη απλωμένες- η Catherine Zeta-Jones και αναγνωρίζει βέβαια ότι "θα πρέπει να το κοιτάξει από ψυχολογικής άποψης".

Η τελευταία της ανάρτηση αποκάλυψε, πάντως, τις απίθανες λήψεις που της χάρισαν οι γειτονίες της Ινδίας και, πράγματι, δεν έχει καθόλου άδικο!

"Το πάθος που είχα μια ζωή να φωτογραφίζω μπουγάδες (σημείωμα προς τον εαυτό μου να εξετάσω την ψυχολογία πίσω από αυτό) έφτασε σε άλλα επίπεδα στην Ινδία", γράφει η Jones και μια ματιά στις λήψεις που μοιράζεται έρχεται για του λόγου το αληθές.

Michael Douglas: Η αντίδρασή του όταν τον πέρασαν για παππού της κόρης του

Κατά τα άλλα η Catherine Zeta-Jones γιόρτασε φέτος την 22η επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της Michael Douglas, με τον οποίο μοιράζονται και την ίδια μέρα γενέθλια (αν και με 25 χρόνια διαφορά μεταξύ τους) και δύο παιδιά, τον 22χρονο Dylan και τη 19χρονη Carys.