Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρολάρει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που τρολάρει τον Σωτήρη Κοντιζά κι εμείς γελάμε ακόμη

13.12.2022
Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρολάρει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που τρολάρει τον Σωτήρη Κοντιζά κι εμείς γελάμε ακόμη
Οι δύο κριτές του Master Chef έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και τα πειράγματα μεταξύ τους δεν σταματούν στιγμή. Η τελευταία περίπτωση καταγράφηκε στα social media.

Είναι γνωστές οι πλάκες που κάνουν μεταξύ τους ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την κάθε ευκαιρία. Η πιο πρόσφατη δόθηκε για να διαφημιστεί, προφανώς, η νέα δουλειά του πρώτου και έγινε με πολύ γούστο!

Το δημοφιλές εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά, Nolan, απέκτησε πρόσφατα και ένα "αδελφάκι", το Sweet Nolan, το οποίο, όπως φανερώνει και το όνομά του, ειδικεύεται στα γλυκά. Ένα εναλλακτικό ζαχαροπλαστείο όπου δημιουργούνται γλυκά με χέρι μαγειρικό, όπως έχει τονίσει ο ίδιος ο σεφ.

Κουτσόπουλος - Κοντιζάς: Οι δύο δημοφιλείς σεφ έγιναν... κοκτέιλ!

Μία τέτοια δημιουργία, λοιπόν, δοκιμάζει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά δεν δείχνει να ικανοποιείται από τη γεύση. Προφανώς ο "θείος Λεωνίδας" τρολάρει το φιλαράκι του, το οποίο πόσταρε τη φωτογραφία κάνοντας ακριβώς το ίδιο. "Αδελφική υποστήριξη", διαβάζουμε στη λεζάντα και ο... σκοπός επετεύχθη.

Νέος μπαμπάς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως και ο τρίτος της παρέας, Πάνος Ιωαννίδης. Οι δυο τους, όπως αποκάλυψαν πρόσφατα στρέφονται πολύ συχνά στον "παλιό" -και τρίτεκνο- Σωτήρη Κοντιζά να τους... ορμηνεύσει και η σχέση τους γίνεται ακόμη πιο δυνατή!

Κατά τα άλλα, οι τρεις σεφ ετοιμάζονται για τον επόμενο κύκλο του Master Chef τους πρώτους μήνες του 2023 -κι εμείς μαζί τους!