Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τι αγόρασε με την πρώτη επιταγή από τα Φιλαράκια και γιατί το μετάνιωσε

07.04.2023
Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τι αγόρασε με την πρώτη επιταγή από τα Φιλαράκια και γιατί το μετάνιωσε
(photo: youtube)
Ήταν "μικρή και άμυαλη", δεν ήξερε. Έτσι δικαιολόγησε η Jen την ανοησία που ΄εκανε στα νιάτα της!

Λαλίστατη η Jennifer Aniston, αυτό τον καιρό δίνει τη μία συνέντευξη μετά την άλλη στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας "Murder Mystery 2" του Netflix.

{https://www.instagram.com/p/Cqlj-gVg9TU/}

Σε συνέντευξη που έδωσε στο PopSugar πριν από μερικές μέρες η 54χρονη σταρ γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τι έκανε τα πρώτα χρήματα που πήρε από τον ρολο της Rachel Green που την έκανε γνωστή στα πέρατα του κόσμου.

Το αυτοκίνητο των ονείρων της αγόρασε η Aniston αλλά, τελικά, δεν της βγήκε το... όνειρο.

Friends: Το απαγορευμένο trailer που έδειχνε τους πρωταγωνιστές με τα εσώρουχα τους

"Ήταν αυτή η μικρή λευκή 280 SL Mercedes και την έβλεπα για δυο χρόνια περίπου. Και όλο έλεγα 'κάποια μέρα, κάποια μέρα'. Και έτσι, μια μέρα την αγόρασα", θυμάται η ηθοποιός, προσθέτοντας όμως ότι τελικά τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε.

{https://www.instagram.com/p/CPY-CrMjo_5/}

"Την αγόρασα και την οδήγησα μια δυο φορές και μετά δεν την οδήγησα ξανά. Ήταν χαλασμένη και γι' αυτό δεν την έπαιρνε κανείς", συμπλήρωσε η Jennifer που παραδέχτηκε πως από την ανυπομονησία της δεν την έλεγξε μηχανικά πριν την αγοράσει. "Τελικά ήταν ένα καθαρό λάθος των 25 μου χρόνων", ολοκλήρωσε η σταρ που, σίγουρα, από τότε έχει αγοράσει έναν ολόκληρο... στόλο!

Ο David Schwimmer τρολάρει δημόσια την Jennifer Aniston μέσα από το ντους κι εκείνη του απαντά όπως του πρέπει -με ατάκα από Friends

Αν σκεφτεί κανείς πως πληρωνόταν 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο και πως ακόμη και σήμερα η ίδια (αλλά και οι υπόλοιποι 5 της θρυλικής παρέας) κερδίζουν ένα 2% επί των κερδών ο καθένας (επί ενός ετήσιου τζίρου της τάξης του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων τον χρόνο) ε, σίγουρα το συγκεκριμένο περιστατικό είναι απλώς... πται΄σμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.04.2023 - 21:19