Ο David Schwimmer τρολάρει δημόσια την Jennifer Aniston μέσα από το ντους κι εκείνη του απαντά όπως του πρέπει -με ατάκα από Friends

08.09.2022
Ο David Schwimmer τρολάρει δημόσια την Jennifer Aniston μέσα από το ντους κι εκείνη του απαντά όπως του πρέπει -με ατάκα από Friends
Η φιλία της Jennifer Aniston και του David Schwimmer μας έδωσαν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια όλων των εποχών μέσα από τα θρυλικά Φιλαράκια και σήμερα, αποδεικνύουν ακόμη μια φορά πόσο στενή είναι η φιλία τους. Εκείνος την τρολάρει δημόσια (και πολύ επιτυχημένα), εκείνη του απαντά με αναφορά στην αγαπημένη σειρά, κι εμείς χαμογελάμε ακόμη!

Η τελευταία ανάρτηση του David Schwimmer απευθυνόταν άμεσα στην Jennifer Aniston και ο νους μας πήγε αμέσως στις εποχές που οι δυο τους ζούσαν, On και Off, τον έρωτά τους στα τηλεοπτικά Φιλαράκια.

Μία φωτογραφία του μέσα από το ντους μοιράστηκε ο 55χρονος ηθοποιός και στη λεζάντα μιλούσε στην Jen σα να της απαντούσε σε κάτι, με μια ερώτηση, σε ένα λογοπαίγνιο που εκ πρώτης όψεως δεν γινόταν αντιληπτό.

"@jenniferaniston - μία πετσέτα ελπίζω;;;", γράφει στη λεζάντα ο Schwimmer και όλοι άρχισαν να μιλάνε περί... αστακών! Θυμιζουμε ότι στη σειρά υπήρχε μία συγκεκριμένη αναφορά στα οστρακοειδή που ζευγαρώνουν άπαξ στη ζωή τους και ο Ross με τη Rachel ήταν, για πολλούς, ο ένας, ο αστακός του άλλου.

Επιστρέφοντας, όμως, στα τρέχοντα και θέλοντας να εξηγήσουμε σε όσους δεν κατάλαβαν τι ακριβώς εννοεί ο... ποιητής, Davind εν προκειμένω, παραθέτουμε την τελευταία ανάρτηση της Jennifer με την οποία προανήγγειλε, στην ουσία ένα νέο προϊόν της εταιρείας της με προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά.

Με μια φωτογραφία μέσα από το ντους, διαβάζουμε στη λεζάντα "Κάτι έρχεται 8.9.2022".

Σε αυτή την "ατάκα" αποκρίνεται, λοιπόν, ο David, με έναν ελαφρύ (και πολύ δημόσιο) σαρκασμό. "Μια πετσέτα ελπίζω..", τον οποίο, βέβαια δεν άφησε ασχολίαστο η κολλητή του, η οποία απάντησε με ατάκα -της Monica, συγκεκεριμένα, από τα Φιλαράκια. "Προσπαθείς να κλέψεις τον κεραυνό μου Schwimmer;", αστειεύεται σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση και, όπως ξαναείπαμε νωρίτερα, εμείς, ακόμη χαμογελάμε! Και με την ευκαιρία θυμόμαστε την απίθανη σκηνή του 7ου κύκλου όπου η Monica δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Rachel έκλεψε τον κεραυνό της -δηλαδή τη στιγμή που όλοι θα έπρεπε να ασχολούνται με τον γάμο της, η Rachel και ο Ross φιλήθηκαν και ξαφνικά το δικό της νέο πέρασε στα... ψιλά!