Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος - Το ανακοίνωσε επίσημα η ίδια σήμερα και εξηγεί γιατί

08.09.2022
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος - Το ανακοίνωσε επίσημα η ίδια σήμερα και εξηγεί γιατί
Οι φήμες οργίαζαν μήνες τώρα ενώ, η αλήθεια είναι, πως ανεξάρτητα από τις προσπάθειές της, η κοιλίτσα της δύσκολα κρυβόταν πια. Ναι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος και σήμερα το ανακοινώνει η ίδια, όπως, ακριβώς θέλει.

"ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι", ξεκινά την ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απαντώντας στην ερώτηση που της κάνει όλος ο κόσμος τους τελευταίους μήνες και μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα που την πλημμυρίζουν όλο αυτό τον καιρό.

Baby Boom: Οι διάσημες εγκυμοσύνες της ελληνικής σόουμπιζ για το καλοκαίρι του 2022

"Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.
Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται 🙏🏼", συνεχίζει η μέλλουσα μανούλα υπογραμμίζοντας ότι "δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της".

"Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό", συνεχίζει ζητώντας να "Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει".

Όσο για την ημέρα που επέλεξε να μοιραστεί τα νέα της; Σίγουρα δεν είναι τυχαία.

"Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας 🙏🏼", ολοκληρώνει την ανάρτησή της η παρουσιάστρια και μοιράζεται δυο ολόσωμες πόζες της στις οποίες κρατά τρυφερά την κοιλιά της σχηματίζοντας μια καρδούλα επάνω της. Και οι ευχές έπεσαν... βροχή!

Για την ιστορία, η Παναγία η Τσαμπίκα είναι μια πολύ γνωστή Μονή της Ρόδου όπου υπάρχει η ομόνυμη θαυματουργή εικόνα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί των Ιπποτών και η σχέση είναι άμεση!

Η σχέση της Κωνσταντίνας με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, περνά πλέον σε άλλο επίπεδο καθώς οι δυο τους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Όσο για τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται μέσα στο 2022; Αναμένεται να επιβεβαιωθούν ομοίως! Η ώρα η καλή σε όλα!