Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του...»

08.09.2022
Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του...»
Συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση που έσβησε στην άσφαλτο τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Διονυσία Γεωργιάδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν και αποκάλυψε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όπως υπογράμμισε υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο και με αυτό θα μπορούσε να φέρει στον κόσμο το παιδί του.

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο» ανέφερε αρχικά.


Για το παιδί του Πάνου Νάτση λέει: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω αν έχω το διακίωμα, γιατί υπογράφεις ένα χαρτί σε περίπτωση θανάτου, στο οποίο δεν θυμάμαι τι υπογράψαμε και μάλιστα όταν το είδαμε κοροϊδεύαμε. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, το οποίο εξαρχής δεν θα έχει πατέρα και θα φέρει αμεσως ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω, δεν έχω επιλογή».