Kristen Zang: Η πρώην κοπέλα του Leonardo DiCaprio κατακεραυνώνει τα αρνητικά σχόλια μετά τον χωρισμό του με την Camila Morrone

08.09.2022
Kristen Zang: Η πρώην κοπέλα του Leonardo DiCaprio κατακεραυνώνει τα αρνητικά σχόλια μετά τον χωρισμό του με την Camila Morrone
​Η Kristen Zang, η οποία έβγαινε με τον DiCaprio για τέσσερα χρόνια στη δεκαετία του '90, εξήγησε ότι χώρισαν τέσσερις μήνες μετά τα 25α γενέθλιά της, αλλά είπε ότι ήταν «μια επιλογή που έκανα»

Η πρώην κοπέλα του Leonardo DiCaprio, Kristen Zang, η οποία έβγαινε με τον ηθοποιό για τέσσερα χρόνια στη δεκαετία του '90, επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης και τους διαδικτυακούς κριτικούς επειδή έβγαλαν συμπεράσματα σχετικά με τον λόγο του πρόσφατου χωρισμού του από την Camila Morrone.

Το 48χρονο πρώην μοντέλο και ηθοποιός έγραψε ένα δοκίμιο για το περιοδικό People, στο οποίο απάντησε στους επικριτές που εικάζουν ότι ο 47χρονος βραβευμένος με Όσκαρ, ο οποίος είναι γνωστός ότι βγαίνει με πολύ νεότερες γυναίκες, είχε βάλει τέλος στη σχέση του με τη Morrone γιατί έκλεισε τα 25. "Όταν διάβασα τους τίτλους και τα διαδικτυακά σχόλια με την πιο πρόσφατη πρώην κοπέλα του να αναφέρεται ότι έχει 'γεράσει' ή ότι είναι 'πολύ μεγάλη για τον Leo στα 25', είπα 'έλα σε παρακαλώ'....," έγραψε η Zang.

Η Kim Kardashian λέει ότι έλαβε «ένα διαφορετικό επίπεδο σεβασμού» όταν ήταν με τον Kanye West

Και συνέχισε, "Νομίζω ότι μπορούμε και πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Τι είδους μήνυμα στέλνει αυτό στους νέους;". Η ίδια θυμήθηκε ότι εκείνη και ο ηθοποιός άρχισαν να βγαίνουν όταν ήταν και οι δύο 21 ετών και δούλευαν στο Hollywood. Πρόσθεσε: "Περάσαμε δύσκολες στιγμές όπως όλα τα ζευγάρια, και χωρίσαμε για λίγο το 1997 και μετά βρεθήκαμε ξανά μαζί. Τότε, περίπου 4 μήνες μετά τα 25α γενέθλιά μου (χα, ξέρω τι σκέφτεσαι) τελείωσε οριστικά".

Ο George Clooney αποκαλύπτει πώς φωνάζουν την Julia Roberts τα δίδυμα παιδιά του και εκείνη την αλήθεια για το πότε γνωρίστηκαν

Ωστόσο, η Zang εξήγησε για τον χωρισμό ότι: "Ήταν μια επιλογή που έκανα", έγραψε. "Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω ακριβώς, απλά ένιωθα ότι ήμουν έτοιμη να τελειώσει η σχέση μας. Ήταν σαν να είχα ξεπεράσει αυτή την εκδοχή του εαυτού μου, το κορίτσι του γυμνασίου του Hollywood. Ήθελα να καταλάβω ποια ήμουν και αυτό που ήθελα". Η Zang συνέχισε λέγοντας ότι υπήρχαν άλλοι πιθανοί λόγοι που ο DiCaprio και η Morrone αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.