Διαζύγιο - σοκ για Vincent Cassel και Tina Kunakey: Ένας χωρισμός που (δεν) περιμέναμε

06.04.2023
Διαζύγιο - σοκ για Vincent Cassel και Tina Kunakey: Ένας χωρισμός που (δεν) περιμέναμε
(Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)
Ύστερα από 11 χρόνια σχέσης (5 εκ των οποίων παντρεμένοι) και ένα παιδί, όλα δείχνουν πως ο Vincent Cassel και η Tina Kunakey δεν είναι πια μαζί.

Η σχέση τους είχε υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη διεθνή σόουμπιζ καθώς (παρότι εκείνοι, επίσημα δεν το έχουν παραδεχτεί για ευνόητους λόγους) ξεκίνησε το 2012, όταν εκείνη ήταν μόλις 15 (!) ετών. Ο κεραυνοβόλος έρωτας εκείνου μάλιστα (που, για την ιστορία, ήταν 45) χρεώθηκε, ανεπίσημα, και ως η αιτία για τον χωρισμό του από τη Monica Bellucci, η οποία έχει μιλήσει δημοσίως για το πόσο δύσκολος ήταν αυτός ο καιρός για εκείνη.

Η "απόλυτη γυναίκα και ο γοητευτικός κακός του γαλλικού -και όχι μόνο- κινηματογράφου, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Apartment" το 1996 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα. Έχουν μαζί δυο κόρες. Την 19χρονη Deva, η οποία έχει ξεκι΄νησει καριέρα στο modelling και τη 13 ετών Léonie ενώ στις 26 Αυγούστου 2013 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Στη φωτογραφία κάτω, ο περήφανος μπαμπάς καμαρώνει για τη θυγατέρα του και τη μαμά της.

{https://www.instagram.com/p/CQ8lLnWg4EN/}

Επιστρέφοντας στο κεφάλαιο Tina, o Cassel είχε πει σχετικά με την ηλικία της: "Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα. Όταν μου το είπε, έμεινα λίγο έκπληκτος. Αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θα ερωτευτείς".

Vincent Cassel: Έκανε τατουάζ την 23χρονη σύζυγο του

Οι πρώτες επίσημες κοινές τους φωτογραφίες εμφανίστηκαν το 2016 και το 2018 παντρεύτηκαν ενώ δεν σταματούσαν να μιλάνε για τον έρωτά τους σε κάθε ευκαιρία. Το 2019 έγιναν γονείς. Ακόμη μία κόρη για τον Cassel, στην οποία έδωσαν το ιδιαίτερο όνομα, Amazonie.

Σήμερα πια, εκείνος έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες εκείνης από τα social media (και ήταν και πολλές) και εκείνη έχει κρατήσει μερικές, τις πιο ουδέτερες (προς το παρόν, τουλάχιστον)

{https://www.instagram.com/p/CeEeV7RqMN_/}

Χθες μάλιστα η καλλονή Tina είχε τα γενέθλιά της (έγινε 26 ετών) και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε τα γιόρτασε "με τρέλα" με όλους τους φίλους της κοντά της, όμως, χωρι΄ς τον σύζυγό της.

Ο Vincent Cassel μοιράστηκε φωτογραφία της Monica Bellucci - Το ίδιο έκανε και η σύζυγός του, Tina Kunakey

Το χρονικό ένος προαναγγελθέντος διαζυγίου; Μήπως τα 30 χρόνια που τους χώριζαν έμοιαζαν ολοένα και περισσότερα όσο περνούσε ο καιρός; Μήπως μπήκε τρίτο πρόσωπο μεταξύ τους; Υποθέτουμε πως δεν θα μάθουμε, όμως φαίνεται πως αυτό που τους έδενε τα τελευταία 11 χρόνια έχασε τη δυναμική του. Για πολλούς ήταν αναμενο΄μενο. Για άλλους αδιανόητο. "Μα έδειχναν τόσο ευτυχισμένοι, τόσο ταιριαστοί". Ό,τι και να λέμε εμείς οι "έξω", εκείνοι ξέρουν. Και οι τίτλοι τέλους (αν είναι οριστικοί) φανέρωσαν την πραγματικότητα. Οι δρόμοι τους που, για τους περισσότερους φαινόταν διαφορετικοί από την αρχή, χώρισαν!

Τελευταία τροποποίηση στις 07.04.2023 - 15:42