Ο Vincent Cassel μοιράστηκε φωτογραφία της Monica Bellucci - Το ίδιο έκανε και η σύζυγός του, Tina Kunakey

06.07.2021
Ο Vincent Cassel μοιράστηκε φωτογραφία της Monica Bellucci - Το ίδιο έκανε και η σύζυγός του, Tina Kunakey
"Οικογενειακή υπόθεση" χαρακτηρίζει το κοινό εξώφυλλο μητέρας και κόρης, γιατί περί αυτού πρόκειται, ο γάλλος σταρ και καμαρώνει -με το δίκιο του.

Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από τον χώρο της διεθνούς showbiz. H "απολύτη γυναίκα" Monica Bellucci και ο "γοητετυικός άσχημος" του γαλλικού κινηματογράφου, Vincent Cassel, έζησαν έναν παράφορο έρωτα, έκαναν δυο κόρες μαζί, παντρεύτηκαν και χώρισαν, το 2013, ύστερα από 18 χρόνια σχέσης.

Οι φήμες θέλουν τη σχέση αυτή να τελείωσε όταν μπήκε στη ζωή του Cassel η νυν σύζυγός του και μητέρα της τρίτης του κόρης, Tina Kunakey, όμως επειδή αυτό πρέπει να έγινε όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη, δεν λέγεται έτσι... ανοιχτά! Έστω!

Το διάσημο πρώην ζευγάρι έχει μαζί, όπως αναφέραμε, δυο κόρες. Η μεγαλύτερη, η Deva είναι 16 ετών, είναι πανέμορφη και έχει αποφασίσει να χτίσει καριέρα στο modelling. Από τα πρώτα της βήματα, κοντά στους Dolce & Gabbanna, η όμορφη Deva είχε στο πλευρό της τη διάσημη μαμά της με την οποία τώρα ποζάρουν μαζί για το εξώφυλλο -και το κεντρικό θέμα- της Vogue Italia.

Για το αποτέλεσμα αυτό, λοιπόν, καμαρώνει ο Cassel, δημόσια και ιδού η ανάρτησή του, ενώ αμέσως στη συνέχεια βλέπουμε και το story που αφιέρωσε στην προγονή της και στη μητέρα αυτής, η Tina. Με μια καρδούλα. Όπως είχε κάνει και πριν από δυο χρόνια όταν ο Cassel είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με την Bellucci λόγω της τότε κινηματογραφικής συνεργασίας τους.

Και βέβαια, οι φωτογραφίες από το απίθανο shooting δεν σταματούν να έρχονται. Η μία πιο όμορφη από την άλλη.

Όσο για τη μικρότερη κόρη του ζεύγους; Η 14χρονη Leoni δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για τον δημόσιο βίο ακόμη, αν και έχει κάνει την εμφάνισή της στο timeline του πατέρα της, ινκόγκνιτο, φυσικά.