5 διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ που έχουν μιλήσει ανοιχτά κατά των πλαστικών επεμβάσεων

07.07.2021
5 διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ που έχουν μιλήσει ανοιχτά κατά των πλαστικών επεμβάσεων
H γήρανση είναι ένα φυσικό κομμάτι της ζωής, αλλά δεν είναι εύκολο να την αποδεχτείς. Πολλές διάσημες άλλαξαν τελείως μετά από πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά υπάρχουν και μερικές που αρνούνται ακόμα και σήμερα να επέμβουν στην όποια φυσική φθορά του χρόνου στα πρόσωπά τους. Και όσες το έχουν κάνει μπορεί να μετανιώσουν για αυτήν την απόφαση. Παρά την πίεση του Χόλιγουντ να φαίνονται νεότερες, πολλές σταρ πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να μάθεις να αγαπάς τις ρυτίδες σου. Εμείς στο WomenOnly θαυμάζουμε τις γυναίκες που παραδέχονται ανοιχτά ότι δεν μπορείς να δραπετεύσεις από τη γήρανση, ακόμη και μέσω της πλαστικής χειρουργικής, και αυτές οι 5 σταρ εξηγούν το γιατί. Σπάνιο υλικό: 10 φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν από τις αισθητικές επεμβάσεις!

Meryl Streep

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει συχνά δεχτεί κριτικές για την εμφάνισή της, αλλά ποτέ δεν θέλησε να σταματήσει το χρόνο. Η Streep πιστεύει ότι το να κάνεις Botox είναι σαν να έχεις «μια σημαία μπροστά σου και αυτό, για έναν ηθοποιό, είναι σαν να φορά πέπλο - δεν είναι καλό». Η δημοφιλής ηθοποιός καθώς μεγαλώνει, αποδέχεται την ηλικία της. «Το καλό όταν γερνάς είναι ότι όταν σε θέλουν για κάποιο καστ, είναι συχνά για κάτι ενδιαφέρον», είπε.

Courteney Cox

Η σταρ των Friends παραδέχεται ότι το να μεγαλώνει δουλεύοντας στο Χόλιγουντ ήταν δύσκολο για αυτήν. «Προσπαθούσα τόσο σκληρά να συνεχίσω και στην πραγματικότητα έκανα τα πράγματα χειρότερα», είπε. Πολλοί γιατροί της πρότειναν να βάλει fillers και να κάνει ενέσεις και σε κάποιο σημείο, δεν έμοιαζε πλέον με τον εαυτό της. «Έχω αφαιρέσει όλα τα fillers μου. Είμαι τόσο φυσική όσο μπορώ. Αυτά δεν είναι ρυτίδες - είναι γραμμές χαμόγελου» , είπε η Cox.

Courteney Cox: Της είπαν ότι θυμίζει την Caitlyn Jenner και εκείνη απάντησε έτσι

Victoria Beckham

Το 2017, η Victoria Beckham έγραψε μια επιστολή στον 18χρονο εαυτό της και παραδέχτηκε ότι λυπάται που έβαλε σιλικόνη στο στήθος. «Πιθανότατα έπρεπε να πω, μην τα βάζεις με τα βυζιά σου», έγραψε. Το πρώην αστέρι των Spice Girls είπε ότι είναι σημαντικό να «αφήνεις το δέρμα σου να αναπνέει» και να
«γιορτάζεις για αυτό που έχεις».

Victoria Beckham: "Προτιμώ να πεθάνω παρά να φορέσω αυτά τα παπούτσια"

Julia Roberts

Η διάσημη ηθοποιός και παραγωγός αρνείται να κάνει πλαστική επέμβαση. «Είναι ατυχές που ζούμε σε μια τόσο πανικοβλημένη, δυσμορφική κοινωνία όπου οι γυναίκες δεν δίνουν ούτε την ευκαιρία να δουν πώς θα μοιάζουν ως ηλικιωμένες», είπε η Roberts. «Το πρόσωπό σου λέει μια ιστορία ... και δεν πρέπει να είναι μια ιστορία για το πώς πήγες οδηγώντας στο γραφείο του πλαστικού γιατρού».

Cameron Diaz

Η Diaz παραδέχεται ότι έχει δοκιμάσει Βotox και εξακολουθεί να το μετανιώνει. «Θα προτιμούσα να δω το πρόσωπό μου να γερνά παρά ένα πρόσωπο που δεν μου ανήκει καθόλου», είπε. Η ηθοποιός είπε ότι της αρέσουν οι γραμμές γέλιου της. «Μαντέψτε τι σημαίνει αυτό – έχω γελάσει πολύ σε όλη μου τη ζωή» .