Και όμως! Έγινε και άλλο Reunion των Friends!

06.07.2021
Και όμως! Έγινε και άλλο Reunion των Friends!
Έχουν περάσει λίγες μόνο εβδομάδες από τo επίσημo reunion του cast των Friends και υπάρχει ήδη καινούργια αφορμή για νοσταλγική χαρά. Το Σάββατο, η Courteney Cox δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Jennifer Aniston και τη Lisa Kudrow καθώς γιόρτασαν μαζί την επέτειο της 4ης Ιουλίου.

Η Cox μοιράστηκε στο Instagram την εικόνα των τριών Friends με τη λεζάντα «Happy 4th! Xoxo». Η selfie όπως θα δεις δείχνει τις τρεις ηθοποιούς σε ένα φωτεινό σπίτι με φόντο την παραλία.

Η Kudrow φοράει ένα υπέροχο καπέλο παραλίας για το οποίο η Phoebe Buffay θα ήταν υπερήφανη, ενώ η Aniston φέρνει την ισορροπία έχοντας τα γυαλιά ηλίου πάνω από το κεφάλι της και είναι τόσο κομψή όσο η Rachel. Η Cox δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με τη φίλη της, Laura Dern.

4η Ιουλίου: Πώς και πού γιόρτασαν οι celebrities την εθνική επέτειο της Ανεξαρτησίας -Η Demi Moore, πάντως, ευχήθηκε από τη Σαντορίνη

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φαν των Friends αλλά και διάσημα πρόσωπα τρελάθηκαν με την εικόνα του reunion. Η τραγουδίστρια Natasha Beddingfield σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας «love you guys» και αργότερα έγραψε, «wow» με emoji φωτιάς. Ο ηθοποιός David Spade αστειευόμενος είπε, «ξανά κομμένες» και ο Que France Eye Tan, είπε «Happy 4th, love». Άλλοι είπαν ότι βλέποντας τις Aniston, Cox και Kudrow μαζί, έφτιαξε η μέρα τους.

Όπως αναφέραμε, η φωτογραφία έρχεται μετά την επίσημη επανένωση των Friends, που σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο στο HBO όσο και στο αγγλικό κανάλι Sky. Το καστ κατέστησε αρκετά σαφές ότι η σειρά τους έχει ενώσει για πάντα κοιτάζοντας πίσω μερικές από τις καλύτερες στιγμές των Friends.

Friends Reunion: Ο "Gunther" αποκαλύπτει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά και συγκινεί [video]

Μετά το reunion, η Aniston δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του καστ στο Instagram της και μια λεζάντα με πολλή αγάπη