Η Μόνικα Μπελούτσι μιλά για το διαζύγιο και τον νέο άντρα στη ζωή της

04.05.2017
Η «απόλυτη» γυναίκα, όπως την αποκαλούν εδώ και χρόνια παντρεύτηκε με τον γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ το 1999. Το ζευγάρι χώρισε το 2003 έχοντας κάνει 2 κόρες μαζί και σήμερα εκείνη μιλά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το διαζύγιο.

Στα 52 της χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει εντυπωσιακή και σέξι με την κάθε φωτογράφησή της να αποτελεί γεγονός. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό Paris Match η ιταλίδα σταρ μίλησε μεταξύ άλλων και για όσα βίωσε μετά το διαζύγιό της από τον Βενσάν Κασέλ.

«Εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν εντελώς χαμένη. Ό,τι είχα χτίσει, εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές την επομένη του διαζυγίου. Μετά από μία σχέση είκοσι χρόνων, έπρεπε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου», λέει η Μπελούτσι σε κάποιο σημείο της συνέντευξης και συνεχίζει: «Για να είναι γλυκιά η ζωή, για να επιβιώσουμε και για να μην υποφέρουμε, είναι πιθανό να κλείνουμε τα μάτια σε κάποια πράγματα και να βλέπουμε μόνο τα ωραία. Μέχρι την ημέρα που συνειδητοποιούμε ότι είμαστε περιτριγυρισμένοι από άτομα που δεν είναι αναγκαστικά καλά για εμάς».

Η μεγάλη αποκάλυψη για την νέα σελίδα στη ζωή της, όμως, έρχεται από το… εξώφυλλο του περιοδικού, όπου αναφέρεται πως «στα 52 μου χρόνια είμαι μια άλλη γυναίκα. Υπάρχει κάποιος στη ζωή μου»! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουμε ακόμη...