Brad Pitt: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλει να είναι προσεκτικός στη σχέση του με την Ines de Ramon

Brad Pitt: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλει να είναι προσεκτικός στη σχέση του με την Ines de Ramon
Oι επέτειοι είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές μιας σχέσης πόσο μάλλον η επέτειος του πρώτου χρόνου. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο για τον Brad Pitt ο οποίος παρόλο που πλησιάζει τον έναν χρόνο σχέσης με την Ines de Ramon, θέλει να είναι ιδιαίτερα «προσεκτικός» σχετικά με αυτήν την επέτειο.

Μια πηγή από το περιβάλλον του αποκάλυψε πρόσφατα στο Entertainment Tonight ότι, παρά την επέτειο που έρχεται, το ζευγάρι συμφωνεί στο να κινηθούν τα πράγματα με λίγο πιο αργά βήματα. Παρά το γεγονός ότι οι φίλοι τους λένε ότι οι δυο τους «περνούν ουσιαστικά όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί» και ότι μπορεί να μετακομίσουν μαζί σύντομα, φαίνεται ότι ο Pitt παραμένει προσεκτικός στο να προχωρήσει αυτή η σχέση πολύ γρήγορα.

«Ο Brad και η Ines εξακολουθούν να βλέπονται και να διασκεδάζουν», είπαν. «Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα. Είναι και οι δύο δημιουργικοί, τους αρέσει να ταξιδεύουν και χαίρονται να είναι χαμηλών τόνων. Τα πράγματα είναι καλά μεταξύ τους, αλλά ο Brad δεν βιάζεται καθόλου».

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Pitt είναι «πολύ προσεκτικός», αλλά φέρεται αποφασισμένος «να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά». Είπε: «Ο Brad είναι πολύ προσεκτικός με τις σχέσεις του. Του αρέσει να είναι χαλαρά τα πράγματα και να τα αφήνει να εξελιχθούν φυσικά».

Jennifer Aniston: Η αποκάλυψη που έκανε στο Ellen DeGeneres Show για τον γάμο της με τον Brad Pitt

Η αλήθεια είναι ότι ο Pitt ποτέ δεν βιαζόταν με τις προηγούμενες σχέσεις του. Ο Pitt και η πρώην σύζυγός του Jennifer Aniston αρραβωνιάστηκαν μετά από ένα χρόνο μαζί, αρραβωνιάστηκε την Gwyneth Paltrow μετά από δύο χρόνια και αρραβωνιάστηκε μετά από επτά χρόνια με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie. Αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα με την Ramon θα πάνε πιο αργά.

Ο Brad Pitt λανσάρει δική του σειρά περιποίησης και αποκαλύπτει ότι το χρωστάει στην "πρώην" Gwyneth Paltrow που τον έμαθε να... πλένεται

Ο ηθοποιός και η Ramon εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2022, λιγότερο από έξι μήνες αφότου ανακοινώθηκε ότι η ίδια και ο εν διαστάσει σύζυγός της και μέλος των Vampire Diaries, Paul Wesley, αποφάσισαν να πάρουν τελικά διαζύγιο. Από τότε, έχουν προχωρήσει τη σχέση τους, αλλά έχουν κρατήσει τα πράγματα σε πιο χαμηλούς τόνους. Κάτι ξέρουν καλύτερα..

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 12:19