Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγινε πατέρας - στο Maestro - παρουσιάζει το παιδί του και φορά τον μάρσιπο

24.06.2023
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγινε πατέρας - στο Maestro - παρουσιάζει το παιδί του και φορά τον μάρσιπο
Το νεότερο μέλος της σειράς Maestro παρουσίασε ο δημιουργός της και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro συνεχίζονται στην Αθήνα και οι εξελίξεις αυτό τον καιρό αφορου΄ν στο παιδί του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και της Αλεξα΄νδρας (Στεφανία Γουλιώτη) που γεννήθηκε, όπως περιμέναμε, αφού στο τέλος του πρώτου κύκλου, εκείνος ακολούθησε εκείνη στην Αθήνα προκειμένου να μην το μεγαλώσει μόνη της, αφήνοντας, βέβαια, πίσω την Κλέλια, λίγο αφού οι δυο τους ει΄χαν υποσχεθεί ο ένας στον άλλο αιώνια αγάπη και δύναμη για να σταθούν μαζί απέναντι σε όλους τους άλλους. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό!

Maestro: Επικό φινάλε με τον Αντώνη δολοφόνο - Οι αλήθειες της Καβογιάννη, το μαγευτικό τραγούδι της Αλεξίου και η... Αγγελική Νικολούλη

Το μωρό λοιπόν γεννήθηκε και οι πρώτες σκηνές της οικογένειας γυρίζονται στο The Ellinikon Experience Park από όπου και μοιράζεται εντυπωσιακές εικόνες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

{https://www.instagram.com/p/Ct4CiZkt8_-/}

Πριν από αυτό έχουμε δει και backstage εικόνες από την εγκυμονούσα Στεφανία Γουλιώτη, αλλά και από την Κλέλια (Κλέλια Ανδριωλάτου) που έχει μείνει στο νησί και προσπαθεί να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

{https://www.instagram.com/p/CtRaSStImmy/}

{https://www.instagram.com/p/CtzQK9dI-v6/}

Επιστρέφοντας, πάντως, στο νεαρότερο μέλος του καστ του Maestro, ιδού η ανάρτηση με την οποία ο τηλεοπτικός του πατέρας το παρουσίασε στο κοινό.

{https://www.instagram.com/p/Ctwi9tItc_L/}

Εμείς, πάντως, μετράμε αντίστροφα!

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2023 - 19:09