Μαύρο Ρόδο: Τελικά είχαμε δίκιο, υπήρχε και τρίτη φωτογραφία του ολόφωτου ζεύγους - Πώς σχολίασε ο ΤαμπακάκηςΦωτεινή Παπαθεοδώρου

24.06.2023
Μαύρο Ρόδο: Τελικά είχαμε δίκιο, υπήρχε και τρίτη φωτογραφία του ολόφωτου ζεύγους - Πώς σχολίασε ο ΤαμπακάκηςΦωτεινή Παπαθεοδώρου
To Μαύρο Ρόδο πάει για φινάλε και μέσα στη μαυρίλα των επεισοδίων, ο σκηνοθέτης μας δίνει λίγο φως (και θάλασσα!)

Διψούν για μια χαρούμενη εξέλιξη για το αγαπημένο τους ζεύγος οι φανς του Μαύρου Ρόδου και πήραν μια γερή δόση από την τελευταία ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Δύο φωτογραφίες με την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκη) μοιράστηκε ο σκηνοθέτης της σειράς και ο κόσμος αναθάρρησε "βλέποντας" το μέλλον του ολο΄φωτου ζεύγους - όπως τους αποκαλεί.

Όταν είχαμε δει την ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου είχαμε εκφράσει την απορία μας σχετικά με το γιατί ο σκηνοθέτης είχε επιλέξει να κοινοποιήσει μόνο την πρωταγωνίστριά του και όχι τον συμπρωταγωνιστή της και περιμέναμε να κάνει μια δεύτερη μόνο με εκείνον, πράγμα που έγινε τελικά.

Σε ένα story έκανε mention τον Μιχαήλ Ταμπακάκη ο σκηνοθέτης του και σε αυτό τον βλέπουμε στο σκα΄φος με το τηλεοπτικό του έτερον ήμισυ σε μια άλλη, όμως, τρίτη λήψη, την οποία ο ηθοποιός αναδημοσίευσε κάνοντας ένα μάλλον... άσχετο, αλλά κάπως χιουμοριστικό σχόλιο που παρέπεμπε σε διαφήμιση της Ελλάδας.

tampakakis2.jpg

"Βλέποντας" ακόμη μία φορά το σενάριο του να πε΄σει η αυλαία της σειράς με ένα fast forward στο μέλλον, υποθέτουμε ότι η Ελισάβετ άφησε για τα καλά πίσω της το ράσο και το μοναστήρι (μπορεί να επέστρεψε και στο όνομα Άννα, επίσης) και ασπάστηκε τη ζωή που της σύστησε ο Πέτρος και προχωράνε μαζί (και με το μωράκι τους στην αγκαλιά) στο μέλλον με βάρκα την ελπίδα!

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο "χαμένος γιος" του από τους Παγιδευμένους

Προς το παρόν, βέβαια, ιδού μια γεύση από το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας (26/6).

{https://www.youtube.com/watch?v=renq25VqfwU}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2023 - 19:55