Μαύρο Ρόδο: Μιχαήλ Ταμπακάκης και Φωτεινή Παπαθεοδώρου δίνουν το απόλυτο Happy End αλλά η απορία είναι εύλογη

23.06.2023
Μαύρο Ρόδο: Μιχαήλ Ταμπακάκης και Φωτεινή Παπαθεοδώρου δίνουν το απόλυτο Happy End αλλά η απορία είναι εύλογη
Ο σκηνοθέτης της σειράς κρατούσε μεγάλο δώρο για του φανς της σειράς σήμερα καθώς δεν έδωσε ιστορία αλλά σταθερό ποστ και μάλιστα με δύο φωτογραφίες γεμάτες αγάπη και φως!

Παρασκευή σήμερα και ο κόσμος του Μαύρου Ρόδου περίμενε από το πρωί το "δωράκι" που του φυλά κάθε τέτοια μέρα ο σκηνοθέτης της σειράς. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λοιπόν, το έκανε το "θαύμα" του και με το παραπάνω.

Ένα σταθερό ποστ με δυο φωτογραφίες του πρωταγωνιστικού ζεύγους (με πολιτικά και οι δύο, εννοείται) μοιράστηκε ο σκηνοθέτης. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και την αγάπη τους (λέμε εμείς) έχοντας, προφανώς, αφήσει όλα τα προβλήματα (και το ράσο) πίσω τους. "Έρχονται μεγάλες στιγμές" διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η ανάρτηση στην οποία ο Αναγνωστόπουλος έχει κάνει από κοινού μόνο με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και όχι με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη.

{https://www.instagram.com/p/Ct1OZIwNyL_/}

Στο σημείο του "από κοινού μόνο με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου" έχουμε και την πρώτη απορία (γιατί, τελικά έχουμε κι άλλη μία!). Γιατί δεν έκανε έστω tag τον συμπρωταγωνιστή της στην ανάρτηση; Μήπως γιατί αναμένεται κι άλλη μέσα στη μέρα με εκείνον μόνο; Θα δείξει. Πάντως εμείς την απορία την εκφράσαμε και εκφράζουμε και τη δεύτερη που αφορά στο αν είναιπράγματι κομμάτι της ιστορίας αυτό ή μέρος των γυρισμάτων, γιατί δεν έχει λογική.

Με δεδομένο ότι μένουν μόνο 10 επεισόδια μέχρι την αυλαία και τα όσα έχουμε να δούμε μέχρι το τέλος είναι τόσα πολλά (και τόσο μαύρα) δεν είναι εύκολο να υποθέσει κανείς πω΄ς φτάνουμε σε αυτό το ολόφωτο στιγμιότυπο μεσοπέλαγα!

Μία μόνο εξήγηση δίνουμε και την καταθε΄τουμε επίσης.

Το happy end που έχει υποσχεθεί ήδη ο σκηνοθέτης προχωρά στον χρόνο και έχουμε μία εικόνα από το μέλλον με το ζευγάρι να ζει ευτυχισμένο έχοντας αφήσει πίσω το άσχημο παρελθόν (και το ράσο, προφανώς). Μαζί τους και η κορούλα τους αλλά και το σκάφος του Πέτρου με το οποίο απολαμβάνουν την εν λόγω εκδρομή.

Εν αναμονή εξελίξεων (και ενδεχομένως κι άλλων αναρτήσεων) ιδού μια γεύση από το επεισόδιο της Δευτέρας (26/6/2023) όπου θα δούμε και τον θάνατο της Αυξεντίας.

{https://www.youtube.com/watch?v=renq25VqfwU&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.06.2023 - 15:43