Μαύρο Ρόδο Sneak Preview: Οι νέες φωτογραφίες Ελισάβετ - Πέτρου και το τρολάρισμα από Μιχαήλ και Φωτεινή

09.06.2023
Μαύρο Ρόδο Sneak Preview: Οι νέες φωτογραφίες Ελισάβετ - Πέτρου και το τρολάρισμα από Μιχαήλ και Φωτεινή
Αναταραχή στο Twitter και στους φανς της δραματικής σειράς του Mega γενικότερα ύστερα από τις τελευταίες αναρτήσεις του σκηνοθέτη αλλά και τις αναδημοσιεύσεις από τους πρωταγωνιστές.

Οι εξελίξεις στο Μαύρο Ροδο του Mega δεν είναι ευχάριστες για το κοινό που εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη στασιμότητα του σεναρίου με όποιον τρόπο μπορεί. Με την ελπίδα να πεθαίνει πα΄ντα τελευταία, όμως, οι φανς δεν παραδίδουν τα όπλα (ούτε και το τηλεκοντρόλ) και περιμένουν καρτερικά το happy end που τους έχουν υποσχεθεί τα spoilers.

Μέχρι τότε κρατιούνται από όπου και όπως μπορούν, περιμένοντας με αγωνία το "τυράκι" που τους δίνει κάθε Παρασκευή (ούτε χάπι να ήταν) ο σκηνοθέτης της σειράς με τη μορφή preview στα stories του.

Σήμερα, λοιπόν, η ανάρτηση αργούσε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε να τους "ψήσει" λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο. Για να προετοιμάσει το έδαφος, λοιπόν, αρχικά ανέβασε την εξής ενημέρωση:

1_2.png

Αυτό το "σε λίγη ώρα" βέβαια πήρε περί το δίωρο μέχρι που ήρθε το πρώτο (γιατί υπήρξε και δεύτερο) χτύπημα! Δύο εικόνες του Πέτρου και της Ελισάβετ στην εξοχή. Εκείνη, πάλι με ράσο, βέβαια! Κρατιούνται χέρι χέρι και το πρόσωπο εκείνου είναι εμφανώς ταραγμένο!

rodo_3.jpg

Στο Twitter "λύσσαξαν" αρχικά από απογοήτευση γιατί παρόμοιες εικόνες έχουμε δει ξανά και ξανά, και στη συνέχεια γέμισαν σενάρια που ήθελαν, για παράδειγμα, το ζευγάρι να έρχεται πιο κοντά μετά τον θάνατο της Αυξεντίας (ναι, θα πεθάνει, η καημένη η Αυξεντία).

Λίγη ώρα αργότερα, βέβαια, το repost του Μιχαήλ Ταμπακάκη, ο οποίος σα να βαριέται και τη ζωή του τελευταία (και δεν τον κακίζουμε, δηλαδή, αλλά θα μπορούσε να το παλέψει λίγο παραπάνω). Ο Μιχαήλ λοιπόν αναδημοσίευσε το story με ένα σχόλιο που άναψε ψωτιές.

"Time to say Goodbye" (Ωρα να πούμε αντίο) γράφει ο ηθοποιός και μέχρι να προλάβουν να λιποθυμήσουν (!) στο Twitter ήρθε η αναδημοσίευση της Φωτεινής Παπαθεοδώρου να ισιώσει κάπως την κατάσταση. "It' s never Goodbye" (Δεν είναι ποτέ αντίο) γράφει η νεαρή πρωταγωνίστρια και το "κέντημα" στην αγωνία των φανς από τους δύο πρωταγωνιστές μπορεί να θεωρηθεί άκρως επιτυχημένο.

mavro-rodo_1.jpg

Λίγη ώρα αργότερα, βέβαια, ήρθε και δεύτερο story, προφανώς από το ίδιο γύρισμα. Σε αυτή τη φωτογραφία, βλέπουμε τον Πέτρο στα γόνατα, να αγκαλιάζει την Ελισάβετ από τη μέση και... τίποτα άλλο!

rodo2_2.jpg

Σε αυτό το story είχαμε αναδημοσίευση μόνο από τη Φωτεινή και η καρδούλα με την οποία τη συνόδευσε μας γέμισε μια αισιοδοξία, δεν θα το κρύψουμε!

fotini2.jpg

Μέχρι την Κυριακή, λοιπόν, που θα κάνουμε πάλι μερικά βήματα πίσω (δυστυχώς) ιδού το trailer για να μην ξεχνιόμαστε!

{https://www.youtube.com/watch?v=C6tqwAU8-K0&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.06.2023 - 18:03