Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Οριακά είμαι μη λειτουργικός όταν ερωτεύομαι. Είναι σαρωτικό, κάτι που σε ξεπερνάει»

05.12.2023
Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Οριακά είμαι μη λειτουργικός όταν ερωτεύομαι. Είναι σαρωτικό, κάτι που σε ξεπερνάει»
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και μίλησε για επαγγελματικά και προσωπικά του ζητήματα.

Διπλή παρουσία τηλεοπτικά και φέτος για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη. Πέρσι τον βλέπαμε στο Μαύρο Ρόδο Μαύρο Ρόδο του Mega αλλά και στο Βραχιόλι της Φωτιάς της ΕΡΤ και φέτος στο Ναυάγιο του Mega αλλά και το Milky Way του ίδιου καναλιού. Θεατρικά ο ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση "Ο ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ" στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκη.

Στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου για την εκπομπή Ελένη μίλησε ο 28χρονος ηθοποιός και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον έρωτα, τα social media και την αναγνωρισιμότητα.

«Είναι δύσκολος ο έρωτας», είπε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, συμπληρώνοντας πως δεν μπορείς να ερωτευτείς πάρα πολλές φορές στη ζωή σου, λίγες έως ελάχιστες.

«Μπορείς να κάνεις αρκετές σχέσεις, να αγαπήσεις πολύ πιο εύκολα αλλά νομίζω ότι δεν είναι πολλές φορές που θα ερωτευτείς. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ», συνέχισε ενώ παραδέχτηκε ότι του έχει τύχει να ερωτευτεί. «Οριακά είμαι μη λειτουργικός όταν ερωτεύομαι. Είναι σαρωτικό, κάτι που σε ξεπερνάει, δεν μπορείς να το ελέγξεις», συμπλήρωσε, ενώ, βέβαια απέφυγε να αφήσει έστω και το παραμικρό υπονοούμενο για το αν είναι ερωτευμένος αυτό το καιρό καθως η σχέση του με τη Σάντυ Χατζηιωάννου θεωρείται βέβαιη, αλλά όχι και επίσημη καθώς ουδείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό.

Όσο για τα τα social media; Σε αυτά βλέπει και το καλό του πράγματος και το κακό. «Περνάω από διάφορα στάδια» λέει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. «Με ενοχλεί όταν πιάνω τον εαυτό μου να καταναλώνει πολλές ώρες στα social media αλλά και να βλέπω κόσμο να κάνει το ίδιο. Μου τυχαίνει να με ενοχλούν πράγματα σε μένα ή να με ενοχλεί κάτι στον άλλον που καταλαβαίνω ότι απλά δεν αναγνωρίζω κάτι δικό μου» συνέχισε ο νεαρός ηθοποιός.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.12.2023 - 17:35