Ναταλία Γερμανού: «Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε, "εδώ ήσουν φάουλ", "ήσουν κακοντυμένη"»

05.12.2023
Ναταλία Γερμανού: «Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε, "εδώ ήσουν φάουλ", "ήσουν κακοντυμένη"»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega θα βρεθεί απόψε, Τρίτη 5/12 η Ναταλία Γερμανού. Και έχει πολλά να πει. Ιδού μια μικρή πρώτη γεύση.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, στιχουργός και ραδιοφωνική παραγωγός δε «μασά» τα λόγια της και αυτό είναι γνωστό τα πάνω από 30 χρόνια της καριέρας της. Έξω από τα δόντια θα την ακούσουμε να μιλάει, λοιπόν, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και η οποία θα προβληθεί απόψε το βράδυ (5/12/2023) στο Mega.

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού μιλάει για την πολυετή της πορεία στην τηλεόραση, τις προσωπικές της σχέσεις που απασχόλησαν συχνά τα ΜΜΕ, αλλά και το βαρύ όνομα του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: Το συγκινητικό «αντίο» στον αγαπημένο της Μίκυ, ύστερα από 16 χρόνια

Στις πρωινές εκπομπές το καναλιού δόθηκε σήμερα ένα μικρό απόσπασπα από αυτή τη συνέντευξη όπου η Ναταλία μιλά με πάθος για τους ανθρώπους που απέφυγε από την πρώτη μέρα της στο επάγγελμα μέχρι και σήμερα!

«Απέφυγα από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην τηλεόραση το ’92 μέχρι τώρα, απέφυγα όπως ο διάολος το λιβάνι να περιστοιχίζομαι από αυλικούς. Δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε, “εδώ ήσουν φάουλ”, “αυτό ήταν λάθος”. "Ήσουν κακοντυμένη". Θέλω ανθρώπους που ακριβώς επειδή με αγαπάνε μου επισημαίνουν τα λάθη μου» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού ενώ κατηγορηματικά είπε πως δεν μπερδεύτηκε ποτέ με ανθρώπους που ήταν κόλακες.

Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: "Με ζήλευε υπερβολικά, ήταν καταπιεστική αλλά στο σπίτι περνούσαμε ωραία" [video]

«Φαίνεται αμέσως πότε κάποιος σε πλησιάζει με διάθεση να σου πει “είσαι φανταστική, πόσο ωραία τα λες”. Μακριά από εμένα αυτά, υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι στον χώρο που τους αποζητάνε σαν ζεστά κρουασάν. Τρέξτε σε αυτούς», συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού κι εμείς, απλά περιμένουμε να δούμε και την υπόλοιπη συνέντευξη το βράδυ, 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στο Night Out του Mega.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.12.2023 - 18:05