Meg Ryan: Αποκάλυψε το μυστικό πίσω από τον fake οργασμό στο «When Harry Met Sally»

Meg Ryan: Αποκάλυψε το μυστικό πίσω από τον fake οργασμό στο «When Harry Met Sally»
Μια από τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές της Meg Ryan ήταν ο fake οργασμός στην ταινία του 1989, «When Harry Met Sally» και έπρεπε να περάσουν 34 χρόνια για να αποκαλύψει ότι αυτός που «διευκόλυνε» την ερμηνεία της δεν ήταν άλλος από τον συμπρωταγωνιστή της, Billy Crystal.

«Η σκηνή μου ήρθε πραγματικά φυσικά και πρέπει πραγματικά να ευχαριστήσω τον Billy για αυτό», παραδέχθηκε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια των Kennedy Center Honours που πραγματοποιήθηκαν στην Ουάσιγκτον. «Στην πραγματικότητα δεν έχω βρεθεί ποτέ κοντά σε κάποιον που έκανε πιο εύκολη την προσποίηση οργασμού», είπε σαρκαστικά. «Ευχαριστώ λοιπόν, Billy».

{https://www.youtube.com/watch?v=b0OeM6UUAoI&ab_channel=olneythelonely}

Η συγγένεια Beyoncé και Βασίλισας Ελισάβετ και άλλοι 10 διάσημοι που δεν ήξερες ότι συνδέονται με δεσμούς αίματος

Ο Billy απέσπασε στην τελετή της 3ης Δεκεμβρίου ένα βραβείο για καλλιτεχνικό επίτευγμα ζωής μαζί με την ηθοποιό και ράπερ Queen Latifah, την τραγουδίστρια Dionne Warwick, το ποπ είδωλο Barry Gibb και τη σοπράνο τραγουδίστρια Renée Fleming. Ο Πρόεδρος Joe Biden ήταν παρών στην εκδήλωση.

{https://twitter.com/BillyCrystal/status/1635673188519796737}

Η ηθοποιός μίλησε περισσότερο για τον συμπρωταγωνιστή της και την «καρδιά» που εμποτίζει στους χαρακτήρες του. «Φυσικά, ο Harry είναι ένας πολύ ευρύς χαρακτήρας: σκληρός, αναίσθητος και τρομοκρατημένος με τη δέσμευση», είπε για τον ρόλο του Billy στην ταινία. «Αλλά αν αφαιρέσεις όλα τα ελαττώματα του Harry, αυτό που έχεις από κάτω είναι καθαρός Billy. Και αυτό που φέρνει σε όλους τους χαρακτήρες του είναι η καρδιά. Ο Ηarry είναι η καρδιά του επειδή ο Billy ακούει την καρδιά του και όπως ήξερε η σύζυγός του, Janice, εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, το να ερωτευτείς τον Billy είναι κάτι πολύ εύκολο να γίνει».

Η Meg Ryan επιστρέφει με rom com και τον David Duchovny των X Files στο πλευρό της

Ο Billy μίλησε για τον αντίκτυπο της αγαπημένης ταινίας και είπε «Καθώς προχωράτε πιο μπροστά και οι νέες γενιές βλέπουν αυτή την ταινία, τη νιώθουν και την παρακολουθούν ξανά και ξανά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ότι κι αν είναι. Ξέρεις, οι άνθρωποι ερωτεύονται κάθε μέρα και οι άνθρωποι σταματάνε να ερωτεύονται καθημερινά. Αυτή η ταινία είναι αειθαλής. Είναι όμορφο πράγμα».

{https://www.youtube.com/watch?v=-E10AcydCuk&ab_channel=Shout%21Studios}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.12.2023 - 11:45