Kate Hudson: Πρωινές σέξι φωτογραφίες στο Instagram με κόκκινο μίνι νυχτικό

Kate Hudson: Πρωινές σέξι φωτογραφίες στο Instagram με κόκκινο μίνι νυχτικό
Η Kate Hudson ξεκίνησε την εβδομάδα με μια σέξι καλημέρα στους followers της στο Instagram φορώντας ένα κόκκινο μίνι νυχτικό και έχοντας κάτω τα μακριά ξανθά μαλλιά της ενώ καθόταν στο πάτωμα του μπάνιου της. Ήταν περιτριγυρισμένη από διάφορα είδη μακιγιάζ, μεταξύ των οποίων και πολύχρωμες παλέτες.

«Manic Makeup Monday», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης. Δεν άργησαν οι followers της να κάνουν κομπλιμέντα για τα στιγμιότυπα. «Είσαι τόσο όμορφη», έγραψε ένας fan, ενώ ένας άλλος την αποκάλεσε «υπέροχη». Πολλοί άλλοι αστειεύτηκαν για το πώς το μπάνιο τους είχε την ίδια εικόνα.

{https://www.instagram.com/p/C0csmlculVr/}

Η τελευταία ανάρτηση της Kate έρχεται μόλις μια μέρα αφότου μοιράστηκε φωτογραφίες της όπου φαίνεται να κάνει γιόγκα. Είχε τα μάτια της κλειστά σε κάποιες από τις φωτογραφίες και έδειχνε χαλαρή. Σε μια φωτογραφία έστειλε φιλάκι στην κάμερα καθώς φορούσε ένα μαύρο κορμάκι και είχε τραβήξει τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο.

{https://www.instagram.com/p/C0ZyyJmOYJl/}

«Τελείωσα», έγραψε στη λεζάντα. Όπως και η τελευταία της ανάρτηση, έλαβε πολλά σχόλια που ήταν γεμάτα φιλοφρονήσεις . Πολλοί μοιράστηκαν emoji με καρδιές για να δηλώσουν την αγάπη τους για τις φωτογραφίες, ενώ άλλοι μίλησαν για το πόσο έμπνευση δίνει η ηθοποιός.

Kate Hudson: Κάνει διακοπές και μοιράζεται πολύ γλυκές φωτογραφίες και με τα τρία παιδιά της

Όταν η Kate δεν τραβάει την προσοχή για τις σόλο αναρτήσεις της, ανεβάζει φωτογραφίες που περιλαμβάνουν τα αξιολάτρευτα παιδιά της. Για το Halloween, δημοσίευσε ασπρόμαυρες και έγχρωμες οικογενειακές φωτογραφίες που έδειχναν την ίδια, τον αρραβωνιαστικό της Danny Fujikawa και την πεντάχρονη κόρη τους Rani Rani ντυμένους με ρούχα βικτοριανού στυλ.

{https://www.instagram.com/p/CzF8lesOUxy/}

Πόζαραν με σοβαρά και γεμάτα αυτοπεποίθηση πρόσωπα, αποτυπώνοντας το λουκ της εποχής με στιλ. «Οικογενειακά πορτρέτα βαμπίρ», έγραψε η Kate στη λεζάντα.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.12.2023 - 11:12