Rani Rose Hudson Fujikawa: Η κόρη της Kate Hudson είναι είδωλο - Μέχρι και η Jennifer Aniston τη θαυμάζει δημοσίως

03.09.2022
Rani Rose Hudson Fujikawa: Η κόρη της Kate Hudson είναι είδωλο - Μέχρι και η Jennifer Aniston τη θαυμάζει δημοσίως
Στα τρία της χρόνια, η κόρη της Kate Hudson και του αρραβωνιαστικού της, Danny Fujikawa είναι.... είδωλο! Ό,τι κι αν κάνει, απλά τη λατρεύουμε (όπως και τη μαμά και τη γιαγιά της -ας μην ξεχνιόμαστε!)

Τι ωραία να ξαναζούσαμε την ανέμελη ζωή ενός 3χρονου! Η κόρη της Kate Hudson, Rani, βρίσκεται ακόμα σε καλοκαιρινές διακοπές και απολαμβάνει τον ήλιο με τη μαμά της! H Hudson δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο βίντεο με τη Rani να χορεύει και οι celebrities που την ακολουθούν στο Instagram επίσης ξετρελάθηκαν με το πόσο χαριτωμένη είναι.

Kate Hudson: Το αξιολάτρευτο βίντεο όπου κάνει γυμναστική με την 3χρονη κόρη της

«Καλή Τετάρτη από την χορευτική οικογένειά μας στη δική σας», έγραψε η ηθοποιός του Almost Famous στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram, πριν χρησιμοποιήσει τα hashtags «#notbacktoschoolforusyet #ranisfavoritesong #lucius #dancearoundit».

Το μικρούλι χορεύει το «Dance Around It» του Lucius. Είναι ντυμένη με ένα ολόσωμο μαγιό με φλοράλ και λεοπάρ στάμπα (ολοκληρωμένο με βολάν!) και ροζ σανδάλια καθώς κουνάει το χέρι της στον αέρα, κουνάει το κεφάλι της και τους γοφούς της. Τα ξανθά μαλλιά της είναι ακατάστατα και μπερδεμένα από τον άνεμο και μοιάζει σαν να περνάει υπέροχα τη ζωή της. H Hudson κάθεται πίσω της και κινείται επίσης με τους ρυθμούς της μουσικής φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο και ασορτί μαύρο καπέλο. Είναι μια αυθόρμητη στιγμή μητέρας-κόρης που δίνει την πιο χαριτωμένη εικόνα για τη σχέση της Rani και της Hudson.

Και από ότι φαίνεται ούτε οι celebrities δεν αντιστάθηκαν στη γλύκα της Rani. Μεταξύ των πολλών «επώνυμων» σχολίων, ξεχωρίσαμε αυτό της Jennifer Aniston, η οποία έγραψε: «Αυτό το παιδί είναι απίστευτο! Έχει τις κινήσεις της μαμάς της!».