Η Ευγενία Σαμαρά είχε γενέθλια και ο Γιάννης Ποιμενίδης την αποθέωσε δημόσια - Η απίθανη τούρτα και το κρυφό μήνυμα

31.08.2022
Η Ευγενία Σαμαρά είχε γενέθλια και ο Γιάννης Ποιμενίδης την αποθέωσε δημόσια - Η απίθανη τούρτα και το κρυφό μήνυμα
35 κεράκια έσβησε χθες η Ευγενία Σαμαρά και από τις άπειρες ευχές που δέχτηκε -και- διαδικτυακά, ξεχωρίζουμε αυτές του συντρόφου της, Γιάννη Ποιμενίδη, που ξεχειλίζουν αγάπη και... καμάρι!

Γενέθλια είχε χθες η Ευγενία Σαμαρά και τα γιόρτασε με όλο τους το μεγαλείο και μέσω social media καθώς μοιράστηκε στιγμές από το πάρτι της αλλά και από τις ευχές που δέχτηκε από τους δικούς της ανθρώπους.

Μεταξύ των ευχετήριωναν αναρτήσεων για τη δημοφιλή ηθοποιό, η οποία, σε λίγο καιρό θα αναλάβει ξανά τον ρόλο της Στέλλας στον τηλεοπτικό Σασμός, ξεχωρίζουμε αυτή του επί 7 χρόνια συντρόφου της (και συναδέλφου) Γιάννη Ποιμενίδη.

Η Ευγενία Σαμαρά μόλις μοιράστηκε την πιο αγαπησιάρικη φωτογραφία του καλοκαιριού και ο έρωτας δεν κρύβεται

"Σαν σήμερα γεννήθηκε ο πιο φωτεινός άνθρωπος του γαλαξία μας. Χρόνια σου πολλά κυρία Κ. μου. Στο άπειρο και ακόμη παραπέρα", γράφει στη λεζάντα μιας πολύ ιδιαίτερης φωτογραφίες της εορτάζουσας που μοιράστηκε ενώ σε ένα από τα Hashtags αναγνωρίζουμε κάτι πολύ "δικό" τους! #gko γράφει ο Γιάννης, "Gkο η καλύτερη ομάδα του κόσμο", απαντά η Ευγενία. Κάτι ξέρουν εκείνοι! Όσο για το Κυρία Κ; Κάτι δικό τους και αυτό και ας το αφήσουμε έτσι!

Η ίδια η εορτάζουσα έκανε μια πολύ ξεχωριστή ανάρτηση για τα γενέθλιά της αποκαλύπτοντας και την τούρτα της, λίγο πριν σβήσει τα κεράκια!

Η μέρα μου.
Η 35η μόνο δική μου μέρα, όπως μου είπε ένας άνθρωπος που αγαπώ.
Έψαχνα να βρω κάτι να πω αλλά λέξεις όπως αλλαγή, ασφάλεια, θλίψη ,άνθρωπος, χαρά, πόνος, σύμπαν, εγώ, εσύ, αγάπη, σκοτάδι, φως, ζωή, κάπως μέσα μου, ακούγονται σαν «μια» .
Ίσως και να είναι μία.
Μια μεγάλη χρυσαφένια σφαίρα που κάθε φορά την κοιτάζεις από αλλού, κάτι καινούργιο μαθαίνεις και προχωράς ένα βήμα παραπέρα.
Βαθιά ευγνώμων για τα 35 μου μεγάλα βήματα (και λιγότερα να ήταν δεν θα στεναχωριόμουν😂) προχωρώ με τους πιο υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου και μέσα μου.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές να είμαστε όλοι καλά ❤️

Επανερχόμαστε, πάντως στο #gko καθώς ο ξαναβρήκαμε στη δημόσια ευχή που είχε κάνει για τα γενέθλια του Γιάννη Ποιμενίδη στις 26 σεπτεμβρίου 2020 η Ευγενία.

"Χρόνια πολλά στον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο σε όλους τους γαλαξίες.❤️ Σε αγαπώ και αυτό είναι η αρχή των πάντων. 💫", έγραφε τότε η Ευγενία, και το hasthtag ήταν ξανά εκεί! Χρόνια πολλά και καλά, ακόμη μία φορά!