Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μιλά για τους δύο Νίκους που της έκλεψαν την καρδιά και δεν την έχουν φέρει πίσω

06.12.2023
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μιλά για τους δύο Νίκους που της έκλεψαν την καρδιά και δεν την έχουν φέρει πίσω
Του Αγίου Νικολάου σήμερα και είναι, πραγματικά, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης. Μια μεγάλη μέρα για την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση η οποία έκανε μια ανάρτηση που συγκίνησε.

Σαν σήμερα θα γιόρταζε ο αγαπημένος της πατέρας, Νίκος Κούρκουλος και γιορτάζει ο γιος της, στον οποίο έχει δώσει το όνομα εκείνου.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αφιερώνει τη σημερινή της ανάρτηση στους δύο Νικολάδες της ζωής της και τα όσα γράφει ξεχειλίζουν λατρεία!

«Ένα όνομα είναι απλά μια ακόμη λέξη μέχρι να έρθει κάποιος να του δώσει νόημα… να του δώσει ζωή», λέει η Εριέττα συμπληρώνοντας πως το όνομα «Νικόλαος» - στην δική της περίπτωση «Νίκος» είχε τεράστιο νόημα από την ημέρα που γεννήθηκε.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποκαλύπτει πότε ήταν η στιγμή που θρήνησε τον πατέρας της

«Συμβόλιζε αρχικά την αγάπη, την προστασία και την εμπιστοσύνη. Αργότερα την υποστήριξη, την εξέλιξη, την ειλικρίνεια και τον θαυμασμό. Λίγο πιο μετά συμβόλιζε τον πόνο, την ανασφάλεια και το κενό και όταν πέρασε το βαθύ πένθος, άρχισε να συμβολίζει πάλι ότι και στην πολύ αρχή, ενώ το κενό παρέμεινε», λέει η Εριέττα αναφορικά με τον πατέρα της και συνεχίζει με την ίδια τρυφερότητα και αγάπη για τον γιο της.

«Δεκαπέντε χρόνια μετά, ήρθε άλλος ένας Νίκος να μου πάρει τα μυαλά… άλλος ένας Νίκος που με στιγμάτισε. Και ξαφνικά προσέθεσε στον συμβολισμό του ονόματος. Προσέθεσε ακόμα περισσότερη αγάπη, αλλά και ταπεινότητα, ενθουσιασμό και ελπίδα».

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση θυμάται τον πατέρα της και συγκινεί

«Οι δύο Νικόλαοι της ζωής μου πάντα πρωταγωνιστές και πάντα δάσκαλοι - ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ο ένας μου χάρισε την ζωή και μου έμαθε αξίες όπως η ανθρωπιά, η αξιοπρέπεια, η ειλικρίνεια, η σκληρή δουλεία και η αγάπη δίχως όρους. Ο άλλος μου χάρισε την μητρότητα και μου δίδαξε πρωτού ακόμα έρθει στον κόσμο την αξία της υπομονής και της επιμονής. Αργότερα, μου έδειξε την ομορφιά των παιδικών χρόνων που στην δική μου περίπτωση κλάπηκαν από μια αρρώστια και μου έδωσε την ευκαιρία να τα ξαναζήσω.
Μου έμαθε ότι ακόμα και η μικρότερη λεπτομέρεια του κόσμου μας, εάν την κοιτάξουμε σωστά είναι μαγική και ότι η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας. Χρόνια Πολλά στο όνομα δυο ανθρώπων που μου έκλεψαν την καρδιά και ακόμα δεν μου την έχει επιστρέψει! Σας την χαρίζω με χαμόγελο και σας ευχαριστώ που την προσέχετε πάντα!»

{https://www.instagram.com/p/C0gV4CgIRa3/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.12.2023 - 12:11