Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποκαλύπτει πότε ήταν η στιγμή που θρήνησε τον πατέρας της

03.10.2023
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποκαλύπτει πότε ήταν η στιγμή που θρήνησε τον πατέρας της
Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε στη Νίκη Λυμπεράκη η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και η συζήτηση, φυσικά, έφτασε και στον αξέχαστο πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο.

Ο Νίκος Κούρκουλος πέθανε στις 30 Ιανουαρίου 2007 από καρίνο του ρινοφάρυγγα με τον οποίο είχε διαγνωστεί 6 χρόνια νωρίτερα. Εκείνος ΄ηταν 72 ετών και η κόρη του, από τον γάμο του με τη Μαριάννα Λάτση, 13.

Η Εριέττα με τα δυο βαριά επίθετα έχει μιλήσει επανειλημμένα για την απώλεια του πατέρα της και τώρα, μιλώντας στη Νίκη Λυμπεράκη στην πρεμιέρα του φετινού κύκλου για την εκπομπή της «Η μεγάλη εικόνα» στο Mega, το έκανε ξανά και αποκάλυψε τη στιγμή που κατάλαβε πως τα πράγματα δεν ήταν καλά με την υγεία του πατέρα της και ότι θα τον «έχανε» για πάντα.

«Συνήθως με ρωτάνε πώς διαχειρίστηκα τον θάνατό του. Το περίεργο είναι ότι εγώ κατάλαβα ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο, ένα βράδυ μία βδομάδα πριν τον θάνατό του», περιέγραψε Εριέττα μεταφέροντας τον διάλογο μεταξύ τους.

«Του λέω: θα σε δω αύριο μετά τη δουλειά. Μου λέει: αύριο δεν θα πάω. Δεν φαινόταν όμως κάτι, ήταν πολύ περήφανος άνθρωπος. Όταν μου είπε ότι δεν θα πάει στη δουλειά, εκεί ξέσπασα για πρώτη φορά, όχι όμως μπροστά του. Εκεί θρήνησα εγώ τον πατέρα μου, γιατί κατάλαβα ότι για να μην πηγαίνει στη δουλειά, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δεν «μάσησε» τα λόγια της - δεν το κάνει ποτέ, εξάλλου.

Στην ερώτηση αν θα κατέβαινε στην πολιτική, για παράδειγμα, με το δεδομένο της δυναμικής της παρουσίας στα κοινά ήδη, η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική, καθώς, όπως υποστήριξε, «στην πολιτική κουμάντο κάνει το Σύστημα».

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2023 - 14:31