Η Αθηνά Ωνάση στην Ελλάδα - Σε ποιο νησί βρίσκεται

03.10.2023
Η Αθηνά Ωνάση στην Ελλάδα - Σε ποιο νησί βρίσκεται
Photos: NDP Photo Agency
Ύστερα από 16 χρόνια, η Αθηνά Ωνάση επέστρεψε στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα η χρυσή κληρονόμος εντοπίστηκε στη Μύκονο, ενώ, όπως λέγεται, αναμένεται να επισκεφτεί και άλλα νησιά. Δεν αποκλείεται να τη δούμε με την παρέα της, σύντομα, στη Σαντορίνη και τη Μήλο.

Η είδηση έγινε γνωστή από αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και στη συνέχει απαράχτηκε γενικότερα.

Όπως έγινε γνωστό, η Αθηνά Ωνάση έφτασε τη Μύκονο με 11 περίπου φίλες της τη Δευτέρα (2/10) και κατά πάσα πιθανότητα η μεγάλη παρέα διαμένει σε υπερπολυτελή θαλαμηγό που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού.

Στη Μύκονο κυκλοφόρησε με ένα μαντήλι στο κεφάλι και μαύρα γυαλιά, όμως ακόμη κι έτσι δεν κατάφερε να περάσει απαρτήρητη.

Χριστίνα Ωνάση: Όταν είχε συλληφθεί για πορνεία στο Παρίσι

«Η Αθηνά Ωνάση έφτασε στις 11 το πρωί της Δευτέρας και προσπάθησε να μη γίνει αντιληπτή. Με μαντήλι είχε καλύψει το πρόσωπό της, βγαίνοντας από το αεροπλάνο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, αν η “χρυσή” κληρονόμος πραγματοποίησε κάποια έξοδο στο νησί», ακούσαμε χαρακτηριστικά από δημοσιογράφο της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου ακούστηκε πρώτα η είδηση.

Εμείς περιμένουμε νεότερα, ενώ θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που η Αθηνά ήρθε στην Ελλάδα ήταν το 2007 μαζί με τον τότε σύζυ΄γο της, Αlvaro De Mirand Netto και η αφορμή ήταν αγώνες ιππασίας, φυσικά!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2023 - 18:20