Alvaro de Miranda Neto: Ο Doda της Αθηνάς Ωνάση έγινε ξανά μπαμπάς - Οι φωτογραφίες της ευτυχισμένης οικογένειας

20.04.2023
Alvaro de Miranda Neto: Ο Doda της Αθηνάς Ωνάση έγινε ξανά μπαμπάς - Οι φωτογραφίες της ευτυχισμένης οικογένειας
(photo: @denisesevero)
Μία ακόμη κόρη για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση και τη νυν συζυγό του, Denise Severo, η οποία, μάλιστα, πόζαρε στο κρεβάτι του τοκετού με φουλ μακιγιάζ!

Η είδηση για το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Alvaro de Miranda Neto -ή απλά Doda, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι- έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το 2016 με τις ιστορίες για τις απίστευτες απιστίες του να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη.

Επτά χρόνια μετά εκείνος είναι παντρεμένος ξανά και εκείνη δεν έχει μιλήσει ποτέ σχετικά -όπως ήταν αναμενόμενο, φυσικά.

Ο Alvaro de Miranda Neto παντρεύτηκε την αγαπημένη του βραζιλιάνα παρουσιάστρια Denize Severo τον Σεπτέμβρη του 2018 και το 2020 υποδέχτηκαν το πρώτο παιδί τους. Ο Alvaro Junior είναι το δεύτερο παιδί του βραζιλιάνου ιππέα ο οποίος ε΄χει ακόμη μία κόρη, την 23 ετών σήμερα Vivian. Τη Vivian, για την ιστορία μεγάλωσε η Αθηνά σα να ήταν δικό της παιδί, τα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον πατέρα της, όμως από τη στιγμή του διαζυγίου είναι σα να τη διέγραψε κι εκείνη.

Όσο για τη νυν σύζυγο του πατέρα της; Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες στα social media, η Denise είναι σα μητέρα και για τη νεαρή κοπέλα ενώ η οικογένεια δείχνει παραπάνω από ευτυχισμένη. Ιδού μερικές αναρτήσεις από τον λογαριαμό της Severo με την προγονή της αλλά και με τους άντρες της στο babay shower της Giuglia, όπως θα είχαν ΄ηδη ονομάσει το μωράκι που γεννήθηκε, από τη στιγμή που βρισκόταν στην κοιλιά της μαμάς του.

{https://www.instagram.com/p/Cm4EfpluuXq/}

{https://www.instagram.com/p/Cqym3v_uAiF/}

{https://www.instagram.com/p/Cp41vxmuqwJ/}

Η Giuglia γεννήθηκε λοιπόν και οι πρώτες φωτογραφίες της ήρθαν από την αίθουσα τοκετού με τον μπαμπά και τη μαμά κοντά της, ενώ (θα το σχολιάσουμε, δεν γίνεται αλλιώς) αντί για το μωράκι, το βλέμα τραβά το βάψιμο της μαμάς που, προφανώς, ήθελε να είναι ιδιαίτερη προσεγμένη στα πρώτα ντοκουμέντα από τη ζωή της θυγατέρας της. Εντυπωσιακή, πραγματικά.

{https://www.instagram.com/p/CrO_JZ2uopY/}

Να τους ζήσει!

Για την ιστορία, απλά, να θυμίσουμε πως μιλώντας για το διαζύγιό του από την ελληνικής καταγωγής κληρονόμο ο Doda είχε πει τα εξής: "Ήμασταν παντρεμένοι για περισσότερα από 10 χρόνια, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι ο γάμος μας είχε βάσεις. Η Αθηνά ήταν καλή προς εμένα και προς την κόρη μου, αλλά τώρα έχουμε γυρίσει σελίδα".

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και χώρισε (πολύ άσχημα) το 2017. Στη φωτογραφία κάτω η Αθηνά Ωνάση, ο Doda και η Vivian στην Ελλάδα το 2007

athina-onasi.jpg
(photo: NDP Photo Agency)
Τελευταία τροποποίηση στις 20.04.2023 - 16:31