Χρήστος Μάστορας: Κούκλος και ως γυναίκα ο δημοφιλής τραγουδιστής

20.04.2023
Χρήστος Μάστορας: Κούκλος και ως γυναίκα ο δημοφιλής τραγουδιστής
Παιχνίδια με την εικόνα του παίζει ο frontman του συγκροτήματος Μέλιsses και μοιρα΄ζεται τη θηλυκή εκδοχή του με τη μορφή ενός... κουίζ!

Κάποια εφαρμογή τύπου FaceApp δοκίμαζε, φαίνεται, ο Χρήστος Μάστορας και είπε να βάλει ένα κουίζ στους followers του. Πρώτα μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες του την ώρα που απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα μέσω σταθερού post.

{https://www.instagram.com/p/CrLWdz2t7Dd/}

Λίγη ώρα αργότερα μοιράστηκε μια πολύ ξεχωριστή λήψη με μία ιστορία. Μία πολύ όμορφη μελαχρινή κοπέλα (στην ακριβώς ίδια πόζα που είδαμε λίγο νωρίτερα από τον ίδιο) και ένα "Μαντέψτε ποια είναι η κοπελιά" στη λεζάντα!

10_6.jpg

Ε, δεν ήθελε και πολύ σκέψη. Προφανώς οι απαντήσεις έφτασαν σωρηδόν στο DM του γιατί με ένα σύντομο βίντεο ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως "καλά μαντέψατε"!

11_3.jpg

Με την αφορμή πάντως, θυμηθήκαμε μερικές ακόμη παρόμοιες "μεταλλάξεις" τον καιρό που το FaceApp ήταν στα... φόρτε του. Θυμόμαστε, για παράδειγμα το πώς θα ήταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας αν ήταν αγόρι.

kate.png

Ή το πώς η ΄Δέσποινα Βανδή έγινε... Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

{https://www.instagram.com/p/CB2tKebpYVo/}

Ή την ανδρική εκδοχή των αδελφών Σταμίρη από τις Άγριες Μέλισσες.

56_4.jpg

Αλλά και πιο πρόσφατα, τον Γιάννη Κουκουράκη ως Marilyn και Audrey Hepburn

koukourakis.jpg

Και για να επανέλθουμε στον Χρήστο Μάστορα και την αρχική του μεταμόρφωση να θυμήσουμε πως στην προσωπική του ζωή ζει έναν έρωτα μεγάλο στο πλευρό της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, την οποία γνωρίσαμε στο GNTM πριν από μερικά χρόνια.

Οι δυο τους πρόσφατα απόλαυσαν τις διακοπές τους στο Ντουμπάι και μοιράστηκαν την πρώτη κοινή φωτογραφία στο instagram.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.04.2023 - 15:46