Ο Γιάννης Κουκουράκης ως Marilyn Monroe και ως Audrey Hepburn - Δύο μεταμορφώσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

04.01.2022
Ο Γιάννης Κουκουράκης ως Marilyn Monroe και ως Audrey Hepburn - Δύο μεταμορφώσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση
«Γιατί πολύ ισταγκραμική σοβαρότητα έπεσε και δεν..», γράφει μεταξύ άλλων ο τηλεοπτικός Κωνσταντής Σεβαστός στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του.

Κάπως... αλλιώς είδε τα social media ο Γιάννης Κουκουράκης τον τελευταίο καιρό και "ξεσκονίζοντας" το FaceApp αποφάσισε να δώσει το δικό του στίγμα.

Θέλοντας να στείλει τις ευχές του για το νέο έτος, ο δημοφιλής -και γοητευτικότατος- ηθοποιός αποφάσισε να "τσαλακώσει" την εικόνα του και να μεταμορφωθεί σε Marilyn Monroe.

«Καλή μας χρονιά αδέρφια! THINGS TO DO: Να χαμογελάμε Να αυτοσαρκαζόμαστε (γιατί πολύ ισταγκραμική σοβαρότητα έπεσε και δεν..) Να έχουμε υγεία & τους ανθρώπους που αγαπάμε καλά και δίπλα μας Να ζούμε την ζωή Να συγχωρούμε(εκεί που πρέπει μόνο) Να είμαστε θετικοί(δεν εννοώ με κοβιντ)
Να είμαστε δύναμη και έμπνευση για τους γύρω μας και εκείνοι για εμάς Σας στέλνω την αγάπη μου και σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας! Να σας χαίρονται οι άνθρωποι σας! Καλή μας χρονιά λοιπόν!», γράφει ο Γιάννης και ιδού το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε:

Γιάννης Κουκουράκης στην Καίτη Γαρμπή: "Είχα σχέση μαζί σου από την πέμπτη Δημοτικού μέχρι πρώτη Γυμνασίου που χωρίσαμε"

Έναν μήνα νωρίτερα βέβαια, μαζί με την "καλησπέρα" του ο Κουκουράκης είχε μοιραστεί ένα ανάλογο βίντεο όπου είχε μεταμορφωθεί σε Audrey Hepburn.

Ιδού και ένα χαμόγελο το έχεις κερδίσει σίγουρα, ενώ τα στοιχήματα για την ταυτότητα της επόμενης διάσημης κυρίας που θα επιλέξει για να μεταμορφωθεί ο Γιάννης έχουν ήδη αρχίσει να παίζονται!