6 σταρ του Χόλιγουντ που εξομολογήθηκαν ότι έχουν ερωτευθεί κρυφά συναδέλφους τους

15.01.2022
6 σταρ του Χόλιγουντ που εξομολογήθηκαν ότι έχουν ερωτευθεί κρυφά συναδέλφους τους
Μελέτες έχουν δείξει ότι η... καψούρα διαρκεί κατά μέσο όρο τέσσερις μήνες. Εάν τα συναισθήματα διαρκέσουν περισσότερο από αυτό, κάποιος θεωρείται ότι είναι επίσημα ερωτευμένος. Oι celebrities – το έχουμε γράψει πολλές φορές - είναι ακριβώς όπως εμείς. Και αυτοί καψουρεύονται άλλους ανθρώπους. Μερικές φορές, καταλήγουν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον. Μερικά από αυτά τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και καταλήγουν σε μια σχέση ενώ άλλα όχι και δεν καταλήγουν πουθενά, περνώντας απαρατήρητα για τους περισσότερους. Συνέχισε να διαβάζεις αν θες να μάθεις ποιοι celebrities ερωτεύτηκαν κρυφά με συναδέλφους τους χωρίς ο έρωτας να καταλήξει σε σχέση.

Keanu Reeves και Winona Ryder

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, η Winona Ryder και ο Keanu Reeves μοιράστηκαν αναμνήσεις από την πρώτη τους συνάντηση. Η Ryder ανέφερε ντροπαλά την καψούρα που έφαγε με τον Reeves ενώ και ο ίδιος παραδέχτηξε ότι την αγαπούσε κι εκείνος. Οι σταρ του Destination Wedding ομολόγησαν ότι η καψούρα τους είναι ακόμα ζωντανή.

Keanu Reeves Winona Ryder: Η σχέση τους ξεκίνησε από κάτι που εκείνος ΔΕΝ έκανε

Η εμμονή της Kim Kardashian με τον Johnny Depp

Η Kim Kardashian έχει μιλήσει για την πρώτη της αγάπη: τον Johny Depp. Παρόλο που δεν της άρεσαν τα κακά αγόρια και τα πάρτι, ο Johnny Depp την ξετρέλανε όταν έπαιζε αυτούς τους ρόλους. Όπως πολλά κορίτσια της δεκαετίας του '90, η Kardashian ήταν καψούρα με τον Johnny Depp.

O Harry Styles παραδέχτηκε τον έρωτα του για την Jennifer Aniston

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο σόου της Ellen Degeneres, ο Harry Styles παραδέχτηκε ανοιχτά ότι η πρώτη του αγάπη με celebrity δεν ήταν άλλη από την Jennifer Aniston, την σταρ των Friends. Δεν μπορέσαμε βέβαια να μάθουμε αν αυτός ο έρωτας είναι ακόμα ζωντανός ή όχι, αλλά ξέρουμε ότι θα ήταν ένα τέλειο ζευγάρι.

Jennifer Aniston: Θυμάσαι πώς ήταν πριν από την πλαστική στη μύτη; [photos]

Η Hailey Bieber είχε καψούρα με τον Ryan Gosling

Όταν ρωτήθηκε, πριν παντρευτεί τον Justin Bieber, για τον αν είχε ποτέ ερωτευθεί celebrity, η Hailey Bieber, ομολόγησε την τεράστια αγάπη της για τον Ryan Gosling. Πρόσθεσε ότι ονειρευόταν να κάθεται δίπλα του, να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια και να ερωτεύoνται.

Η Kris Jenner έχει λατρεία στον Keanu Reeves

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Keeping Up With the Kardashians, η Kris Jenner ομολόγησε ότι δεν μπορούσε να βγάλει τα μάτια της από τον Keanu Reeves, τον σταρ του Matrix. H μαμά των Kardashian σκέφτηκε ακόμη και να στείλει στον ηθοποιό μερικές χειροποίητες κάλτσες ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ώστε να τον κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ τον σκέφτεται. Επιπλέον, μίλησε ανοιχτά για το πόσο χαριτωμένος είναι και σκέφτηκε να του ζητήσει να βγουν ραντεβού αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία.

Courteney Cox: Δείχνει το πώς είναι η Μόνικα από τα "Φιλαράκια" στην πραγματική ζωή

Η Courteney Cox είχε ομολογήσει τον έρωτα της για τον Jim Carrey

Η Courteney Cox παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είχε «ερωτευτεί σίγουρα» τον Jim Carrey. Αυτό που έκανε την Cox να ερωτευτεί τον Carrey ήταν η αβίαστη αίσθηση του χιούμορ του. Πίστευε μάλιστα ότι ήταν ο πιο αστείος άνθρωπος του κόσμου. Ευτυχώς, αυτή η καψούρα δεν πήγε στράφι, και παρόλο που δεν κατέληξαν ζευγάρι, έγιναν πολύ καλοί φίλοι.