Η Νατάσα Μποφίλιου έγινε 40 ετών: Η ανάρτηση από την έρημο και η ξεχωριστή ευχή που τη συγκίνησε

20.04.2023
Η Νατάσα Μποφίλιου έγινε 40 ετών: Η ανάρτηση από την έρημο και η ξεχωριστή ευχή που τη συγκίνησε
Γενέθλια είχε χθες η Νατάσα Μποφίλιου και τα γιόρτασε στη Σαχάρα από όπου μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα μέσα από μια ανάρτηση.

Ένα ξεχωριστό ταξίδι για μια ξεχωριστή γιορτή, φαίνεται ότι αποφάσισε και έκανε η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία επέλεξε την Αφρική για να γιορτάσει τα 40ά γενέθλιά της, από όπου έκανε και την εορταστική ανάρτησή της.

"Εχθές, περπατούσα ξυπόλυτη στη Σαχάρα. Έβλεπα γύρω μου αυτό το συγκλονιστικό τοπίο και σκεφτόμουν ότι απλά υπάρχει... Αιώνιο και ακέραιο.
Μέσα στην ησυχία, μυθικά και ατέρμονα. Με έκανε να νιώσω ολόκληρη" γράφει στη λεζάντα η Νατάσα Μποφίλιου. "Σήμερα, ξύπνησα 40 χρονών κι ευχήθηκα να μην ξεχάσω ποτέ αυτή την ανάμνηση της πληρότητας. Την αίσθηση ότι υπήρχα απόλυτα σ' αυτό το σύρσιμο των ποδιών μου στην άμμο της ερήμου", συνέχισε κλείνοντας την ανάρτησή της κάπως... αγωνιστικά. "40 χρονών αδέρφια. Δηλώνω με βεβαιότητα -Παρούσα-"

{https://www.instagram.com/p/CrMWv40I-dS/}

Νατάσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της στο Λονδίνο

Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Μαρίζα Ρίζου, ήταν μερικοί μόνο από αυτούς που της ευχήθηκαν και διαδικτυακά.

bof1.jpg

bof2.jpg

Μαρινέλλα - Γιώργος Νταλάρας: Η σπάνια ιστορία από την πρώτη τους γνωριμία και η φωτογραφία στο γήπεδο

Ανάμεσα στις πάμπολλες ευχές που έλαβε όμως, φάνηκε ότι αυτή που ήρθε από τον Γιώργο Νταλάρα είχε μια μικρή παραπάνω βαρύτητα για εκείνη και το εξέφρασε με την απάντησή της. "Να σου εύχεται ο Νταλάρας! Ανεκτίμητης αξίας ευχή. Ευχαριστώ πολύ αγαπημένε μου", γράφει η εορτάζουσα και νιώθουμε τη συγκίνησή της.

bof3.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 20.04.2023 - 17:50